Stan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 to logo jest w pyteta chinska czapeczka na znaku i zbeszczeszczone skrzydla naszego orlapiekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 to logo jest w pyteta chinska czapeczka na znaku i zbeszczeszczone skrzydla naszego orlapiekneA po czym poznałeś, że to ksrzydła orła, na dodatek jeszcze naszego? Taki z ciebie ornitolog w pytę? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 popatrz sobie na godlo i porownaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jak tam posuwają się prace przy stronie klubowej?Myślałem, że po weekendzie będzie mozna już coś zobaczyć a tu nadal ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jak tam posuwają się prace przy stronie klubowej?Myślałem, że po weekendzie będzie mozna już coś zobaczyć a tu nadal ciemno?A jak chcesz zobaczyc jak prawie nikt nad nia nie pracuje? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A jak chcesz zobaczyc jak prawie nikt nad nia nie pracuje? :bigrazz:A bo pogoda dopisała i pewnie śmigali przez cały weekend zamiast siedzieć przed kompem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperpo Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Spokojnie Panowie, spokojnie.. pracują. Ale nie zajmujemy się wyłącznie sama stroną. Zrozumcie że i Murawski i nasza redakcja mamy swoją działalność którą musimy stawiać na pierwszym miejscu. Poza tym chcemy przygotować stronę naprawdę dobrze i graficznie i merytorycznie. Dajcie nam odrobinę czasu i wszystko będzie OK. A tak na marginesie prosiliśmy żeby przesłać zdjęcia swoich motocykli najlepiej z krótkim opisem wad i zalet jak do tej pory jedynie (przynajmniej do mnie) przesłał Luca - dzięki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Spokojnie Panowie, spokojnie.. pracują. Ale nie zajmujemy się wyłącznie sama stroną. Zrozumcie że i Murawski i nasza redakcja mamy swoją działalność którą musimy stawiać na pierwszym miejscu. Poza tym chcemy przygotować stronę naprawdę dobrze i graficznie i merytorycznie. Dajcie nam odrobinę czasu i wszystko będzie OK. A tak na marginesie prosiliśmy żeby przesłać zdjęcia swoich motocykli najlepiej z krótkim opisem wad i zalet jak do tej pory jedynie (przynajmniej do mnie) przesłał Luca - dzięki :icon_biggrin:Doczekasz się i ode mnie, nie bój nic. Muszę go poskręcać, bo troszkę grzebałem ostatnio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 I zrobcie tam te dzialy porad technicznych, ktore mialy byc na innej stronce ale nic z tego nie wyszlo...To naprawde przyda sie wszystkim nowym nabywcom chinszczyzny...Tylko musicie rzetelnie przekopac sie przez ponad 4000 postow :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) popatrz sobie na godlo i porownajChyba dawno nie byłeś na pochodzie 1-szo majowym :icon_rolleyes: :cool: :banghead:Ja tam nie widzę nic wspólnego z godłem.Tak wygląda godło:http://www.bibliofilur.republika.pl/album/symbole.htm Edytowane 14 Marca 2008 przez andrzej.las5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No to kolega od b&t customów się nie popisał. Jak tak traktujesz klientów to dziwie się że jeszcze istniejesz. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Spokojnie Panowie, spokojnie.. pracują. Ale nie zajmujemy się wyłącznie sama stroną. Zrozumcie że i Murawski i nasza redakcja mamy swoją działalność którą musimy stawiać na pierwszym miejscu. Poza tym chcemy przygotować stronę naprawdę dobrze i graficznie i merytorycznie. Dajcie nam odrobinę czasu i wszystko będzie OK. A tak na marginesie prosiliśmy żeby przesłać zdjęcia swoich motocykli najlepiej z krótkim opisem wad i zalet jak do tej pory jedynie (przynajmniej do mnie) przesłał Luca - dzięki :icon_question:Witam, poczekamy bo co nagle to po diable, pozdrawiam redaktora i wszystkich na trasach motocyklistow czesc :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 no to sobie zobacz te skrzydla po bokach i porownaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 no to sobie zobacz te skrzydla po bokach i porownaj... Widzę że kolega nie lubi przyznawać się do swoich błędów.Ja tam nie widzę nic wspólnego z godłem, no ale ty masz prawo myśleć inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 no to sobie zobacz te skrzydla po bokach i porownaj...ależ to są gołębie skrzydła pokoju :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi