ar2r Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Allegro - okolo 110-130 pln. Ale zacznij od przedmuchania - moze pomoze na jakis czas ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 czołem towarzysze broni!wsiadam dzisiaj na mojego VNa odpalam pochodził minutke i zaczal szalec z obrotami ;-( czuc bylo benzyne, co mu do licha strzeliło???świece wymieniłem 2 miechy wstecz macie pomysł co to za grypa go złapała ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Puscil ktorys zaworek iglicowy komory plywakowej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 wow !czy wymiana tego jest trudna czy tylko mechanior poradzi???regulacja gaźnikow jest potem konieczna ???a i jeszcze jakie koszty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Qdlaty, sprawdz najpierw filtr powietrza. Od niego wieeeeeeeeele zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Którą benzynę lepiej tankować 95 czy 98 ? ( czy VN ma jakieś upodobania )pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Na [poczatku tankowalem 98, ale po zmianie na 95 poczulem jakby lepiej chodizl i potem tankowalem tylko 95 na markowej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Na [poczatku tankowalem 98, ale po zmianie na 95 poczulem jakby lepiej chodizl i potem tankowalem tylko 95 na markowej stacji. Hmmmm... " markowe stacje " - istnieją takie w ogóle? :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja tankuję tylko 95 i jest wszystko ok, a jeżeli chodzi o markowa stacje ar2r miał pewnie na mysli duże stacje nie koniecznie jakiegoś konkretnego koncernu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 95 jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Help.Mój sprzęcior jakoś ostatnio dziwnie szybko się grzeje.Do jakiego poziomu powinien sięgać płyn chłodniczy w wężyku przy zbiorniku wyrównanwczym?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Help.Mój sprzęcior jakoś ostatnio dziwnie szybko się grzeje.Do jakiego poziomu powinien sięgać płyn chłodniczy w wężyku przy zbiorniku wyrównanwczym?Pozdrawiam Płyn powinien być w połowie wężyka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Jest lato - wysokie temperatury - moze to tez jest jedna z przyczyn szybszego grzania sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam, mam małe pytanko chce założyć szybę do vn 900 oryginał czy może zamiennik (jeśli zamiennik to jaki) za i przeciw proszę o opinie pozdrawiam MarKov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dzięki za info Jednak muszę trochę podlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi