viperPL Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Witam. Zostala opublikowana strona , gdzie będą sie skupiały wszelkie informacje na temat MZ. Prosze o nadsylanie materiałów na ftp://viperpl.smsnet.pl. Jesli serwer jest off to via mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 pomysł świetny, tylko może by temat przykleić, co? :D było by wygodniej ale pewnie długo przyklejony nie będzie poszukam na dniach u siebie i jak znajde to też wrzuce PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Ale zaszczyt! Mój głos jako pierwszy - taki opiniotwórczy...Pomysł przedni, tylko wymaga organizacji. Jedna osoba musiałaby udostępnić stronę do przechowywania danych. Do niej możnaby posyłać swoje zasoby, a ta osoba zajmowałaby się opracowywaniem (uporządkowaniem) nadesłanych materiałów. Jest ktoś chętny? Możnaby również umieścić tam galerię ciekawych MZtek, np zna ktoś skuter MZ? Mam kilka zdjęć takiego modelu. Generalnie jestem jak najbzrdziej za!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 3 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 no to wiec, ja mam na ftp jeszcze okolo 10 mb ( 24h ) .NO to moze prosta stronka , o adresie np www.mz-data.prv.pl z odniesieniami do plików które będą na różnych ftp`ach. Wiec proponuje aby każdy kto ma coś ciekawego załozyl konto na darmowym ftp/http i przesłal mi linki do materialów na PW lub maila , lub na mojego ftepa na moim kompie ftp://viperpl.smsnet.pl/ ( tutaj uploadujcie pliczki które są za wielkie na maila) --> najlepiej uzywajcie jakiegos menagera który ma resume :D) Co Wy na to ? PS robie stronke :D juz prawie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 4 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Powstala stronka gdzie będzie znajdowala sie cala baza tzn linki do poszczególnych materialów. Narazie jest to wersja beta ale mysle ze ogólny image stronki bedzie Wam sie podobal jesli nie ... to pisac uwagi a cos z tym zrobimy. Na stronce macie dzial UPLOAD , przy wysylaniu plików zaznaczcie od kogo to jest np. schemat-zbyhoo :D) . ADRES : www.mz-data.end.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 jestem przeciw Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 V-tek!Gwoli ścisłości:Opis etz 250 ze Świata motocykli [viperPL]orazUkłady wydechowe 2T T.Sałka - opis ze świata motocykli [viperPL] Rozpoznaję tutaj swoje fotki, które onegdaj posłałem Ci viper mailem... Możesz je przekazywać komu chcesz, ale umieszczanie obok swojego nicka to pewien nietakt... Nie gniewam się... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 4 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 ok spoko juz to zmieniam , i bardzo przepraszam ..... zapomnialem poprostu od kogo to dostalem a bylo to dosyc dawnoWIec jeszcze raz apeluje o napisanie w pliku swojego nicka takze. Ps. Slijhcie najlepiej na ftp a jesli jest wylączony to via mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 strona fajna, prosta i przejrzysta grafika, design w miare nowoczesny aczkolwiek funkcjonalny. Stronka bedzie gites ! pozdrawiam :D hmm moze tak zrobimy webring stronek forumowych ? bo juz sie pogubic mozna :D pzdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Witam. Zostala opublikowana strona ' date=' gdzie będą sie skupiały wszelkie informacje na temat MZ. Prosze o nadsylanie materiałów na ftp://viperpl.smsnet.pl. Jesli serwer jest off to via mail: [email protected] Przypominam że aby przykleić temat potrzebna jest zgoda moderatora.Bardzo proszę o przestrzeganie tej zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 4 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 ok sorx, nie wiedziałem o tym :D ale juz wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 ok sorx, nie wiedziałem o tym :D ale juz wiem. Spoko, chodzi o to aby zachować porządek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Pipcyk, przyklej prosimy, jeśli to tylko możliwe, ten temat, bo jest/będzie naprawdę przydatny! Niektórzy twierdzą, że do MZ jest sporo literatury, a wg mnie to nieprawda. Solidnych pozycji traktujących o czymś wiecej, niż technice zmiany biegów i właściwych obrotach, jest naprawdę niewiele. Dlatego taki temat jest bardzo potrzebny, jako przyklejony łatwiej go będzie znaleźć. Da się coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość art Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper pomysł z tą stronką sam postaram się coś wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 4 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 witam, szykuje sie kolejny update naszej stronki. Mianowicie zmieniam menu --> na taie bardziej wygodne rozwijane. jakie dzialy i pod dzialy proponujecie ?? są aktualnie: DOWNLOAD ---- moze barsziej sprecyzowac ten dzial i dodac jakies pod dzialy ??? Nasze maszyny ------ nie wiem czy jest sens ukladania tego w kilka podzialów np. przerabiane / oryginaly ..... moze jeszcze cos dodac ?? czekam na wszelkie pomysly --forum , mail ,--- najlepiej GG 2961090 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi