Aśka Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Dzwoniłem do liveNation - już wysłane!!!! Zamawiałem 6 stycznia. Maja mały poślizg.widzisz. a ja sobie poszłam do empika, dałam panu pieniążki, pan mi dał bilet i po sprawie. żadne tam czekanie na bilety :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja też przez Empik kupiłem. Szybko bez problemu, czekania. Mam nadzieje że pogoda dopisze i plece sprzętem. A może jakąś ekipe zmajstrujemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ekipe to ja myślę, że warto byłoby na jakis nocleg zebrać. bo nie wiem jak Wam ,ale mi średnio odpowiada opcja tłuczenia sie pół dnia motocyklem do Chorzowa, potem wymęczyć się na koncercie i pół nocy znowu w siodle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzwoniłem do liveNation - już wysłane!!!! Zamawiałem 6 stycznia. Maja mały poślizg. Kolego podaj mi do nich numer bo nie moge zlokalizować na stronie a chciałbym się dowiedzieć czy zaksięgowali moja wpłatę. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasiek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Hej Ludziska! Też się wybieram i chciałbym tam pojechać na moto :biggrin: . W związku z tym mam pytanie co robicie z kaskiem, żeby go ktoś nie zapier....kosił? Na koncert z nim pewnie nie wpuszczą (bo chyba pod białą broń podlega), oddać w depozyt - pewnie trochę kosztuje i jest z tym trochę zamieszania, zwłaszcza przy odbiorze. Zwykle wkładam w kufer, ale ten mój kuferek to taki lichawy, że chyba wystarczy mocniej szarpnąć i po sprawie. Może jakiś parking strzeżony w okolicy stadionu? Doradźcie bo nie chciałbym wracać w samej kominiarce.... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja też lecę na moto ale wczesniej wpadam do Katowic i gdzieś bunkruje moto i później na koncert. Jakiś nocleg z garażem sobie załatw. Ponawiam prośbe o nr do Live Nation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 dzwoniłem do LiveNation, zaczęli wysyłać bilety na koncert. Chwalić się Panie i Panowie, kto już otrzymał?? Ja na razie czekam dwa tygodnie i nic, ale sądząc po waszych postach, to co najmniej miesiąc trzeba. Cholera, szkoda, że nie wiedziałem że w EMPiKu można kupić.A co do podróży, to najprawdopodobniej na dwóch kołach, nocleg mam u znajomych w Tychach (nie za blisko, ale lepsze to niż nic). No chyba, że ekipa z forum wymyśli coś lepszego to mogę nawet nocować w knajpie na browarze :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabarz2006 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ja jade razem z kuzynami ekipa chyba w 5:) bilety kupione:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 wiatmdzisiaj dostałem bilety (płyta) z live nationzamawiałem 24styczniapozdrawiam Art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A może ktoś z Chorzówa pomoże i powie czy gdzieś koło stadionu jest jakiś parking strzeżony ? Bo ja pewnie będę również motocyklem i chciałbym jakieś bezpieczne miejsce dla niego znaleźć. Witam.Też mnie to interesuje, co prawda wybieram się na 4oo ale też przydało by się gdzieś bezpiecznie zaparkować żeby na koncercie nie zaprzątać sobie głowy niepotrzebnymi rzeczami. Jako że niestety nie kupiłem jeszcze biletów a są już z tym problemy to gdyby ktoś miał na zbyciu bilet na płytę to jestem chętny i dobrze się odwdzięczę :icon_eek: (kontakt na PM albo [email protected]) Byłem 4 lata temu i teraz nie ma takiej opcji żebym przegapił ten koncert.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Ja już od dwóch tygodni mam bileciki w garści. A jedzie nas ładna grupka. 20 moto zakręconych w busie z Trzebiatowa, Kamienia Pomorskiego, Wolina, Szczecina. Fajna zabawa się szykuje. Do zobaczenia na koncercie. Edytowane 25 Lutego 2008 przez Kefas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 to sie spotkamy Pietrucha, i poszalejemy :biggrin: :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 to sie spotkamy Pietrucha, i poszalejemy :icon_mrgreen: :crossy: :icon_twisted:Lester mam taką nadzieję, że będzie świetna zabawa. A wiadomo jak jest świetna ekipa i dobra kapela, to impreza musi być super. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Wiecie już jaki support? Maschine Head jak dla mnie nie są źli ale liczyłem np na Godsmack do tego Acid Dirnkers i byłby konkret. A co wy sadzicie o MH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mam nareszcie bilet - zamawiałem na początku stycznia a dostałem w połowie marca. Niezły poślizg. Metallica swoją drogą, ale jeszcze Iron Maiden będzie grać (chyba w sierpniu?), Sepultura też się miała jakoś pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi