GHOSTRIDER11 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam kolezka chce zebym zrobil mu polerke ramy i rantow felg w X11 chcialem zasiegnac opinii na temat ile ogolnie placi sie za tego typu robocizne wiadomo ze dla swojaka tzeba zrobic promocje ale ciekawi mnie ile kasuja ludzie ktozy sie tym zajmuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 A te ranty felg to zama polerka czy z malowaniem środka? Co do robocizny to ciężko powiedzieć bo raczej nigdzie seryjnie tego się nie robi. A ci co robili to twierdzą że pierwszy i ostatni raz w życiu. Myśle ze za rame nie mniej niż 200 co do kół to z 70 za sztuke + materiał czyli papier i pasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) co do ramy i felg to zrobilem juz 3 motorki i w sumie mam juz na to swoj sposob zeby sie nie zaje... robotaChociaz zawsze jak skoncze polerke to obiecuje sobie ze juz nigdy wiecej...... Edytowane 22 Grudnia 2007 przez GHOSTRIDER11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 tutaj znajomy zajmuje się takimi rzeczami http://www.allegro.pl/item268954481_268954481.html możesz sie go zapytac ile on bierze za daną część. pamiętam że za felge samochodową brał 150zł , a za felge go suzuki rg 80 powiedział mi koło 150 zł bo było dużo zakamarków i cięzko sie przez to poleruje(dużo roboty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa06 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Cześć jak masz sposób to może się podzielisz bo ja też u siebie poleruje i prawie zrobilem kola i to chyba będzie koniec bo mam dość . A co do cen to u nas jeden za element bierze 100 od znajomych i mówią że to tanio . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 nas jeden za element bierze 100 od znajomych i mówią że to tanio bo jest tanio. w olsztynie jeden gościu poleruje koła motocyklowe, za sztukę bierze 200-250 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A te ranty felg to zama polerka czy z malowaniem środka? Co do robocizny to ciężko powiedzieć bo raczej nigdzie seryjnie tego się nie robi. A ci co robili to twierdzą że pierwszy i ostatni raz w życiu. Myśle ze za rame nie mniej niż 200 co do kół to z 70 za sztuke + materiał czyli papier i pasta.też wypolerowałem kilka żeczy w swoim życiu i za każdym razem mówiłem ze to już ostatni :icon_mrgreen: Odnośnie cen to moim zdaniem to co podałeś to x2 powinno być. pzdr.bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Mlody Gniewny Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Moj ojciec polerowal felgi znajomemu i skasowal za to 200 zl (rant fel od BMW 17') mysle ze to bardzo tanio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidotp Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 W Poznaniu robią polerkę alu http://www.polerowaniealuminium.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi