granat Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) A widziałes jaki to model tej WFM?Cena z kosmosu ale 1,5 kloca to spokojnie jest warta:) Edytowane 14 Marca 2010 przez granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Granat moj post odnosil sie do WSK "czworek" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ktoby pomyslal jeszcze kilka lat temu ze WFMki beda osiagac tak astronomiczne kwoty :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Musisz starac sie byc precyzyjnym w swych wypowiedziach odnosnie postow :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Bardzo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item960568136_sprzed...75_i_wsk_v.html masakra, ktoś to widział? To może działać? Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 A skad, ten cylinder tylni dostawiony jest na sztuke, zeby ladnie wygladac, ale czy to jest ladne to juz kwestia gustu... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j35 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 :icon_mrgreen: Harry wporzo jest, tylko nie mój styl. Same komponenty kosztowały z 10k Ojro, reszta to "marża". Czysty biznes. :biggrin: Tu jest bajer, i cena też z kosmosu. :eek: http://allegro.pl/item946068560_wfm_m06_st..._wsk_junak.html Fajna Fumka ,ale jakoś mi to nie po drodze od orginału.Model bez akumulatora ,a wkład z żarówką postojową -czyli wspólczesne ! :icon_mrgreen: ,Nr.ramy na gówce wskazuje na wczesną prod.WSK produkowaną równocześnie z WFM/krótki okres/.Miałem kilka WFM, ale żadna nie miała bitego nr,na główce ramy,tylko na wys.cylindra-głowicy od strony kopniaka.Dla mnie to jest wczesna WSK przechwycona po WFM.A to że są jakieś napisy WFM, to może świadczyć o wykorzystaniu magazynowych zapasów podczas produkcji po WFM-ce.bo tak niestety było :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 A co powiecie na temat tej shl-ki? http://moto.allegro.pl/item958467483_do_sp...ukcji_1960.html cena wydaje się być troszkę wygórowana-takie moje przemyślenie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Cena alledrogo, nie majaca nic wspolnego z rzeczywistoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 :icon_mrgreen: Fajna Fumka ,ale jakoś mi to nie po drodze od orginału.Model bez akumulatora ,a wkład z żarówką postojową -czyli wspólczesne ! :icon_mrgreen: ,Nr.ramy na gówce wskazuje na wczesną prod.WSK produkowaną równocześnie z WFM/krótki okres/.Miałem kilka WFM, ale żadna nie miała bitego nr,na główce ramy,tylko na wys.cylindra-głowicy od strony kopniaka.Dla mnie to jest wczesna WSK przechwycona po WFM.A to że są jakieś napisy WFM, to może świadczyć o wykorzystaniu magazynowych zapasów podczas produkcji po WFM-ce.bo tak niestety było :wink: . No to ja ci powiem, ze mam dwie Fumy, jedna ma bite numery na ramie, druga na główce, numery zgadzaja sie z tabliczka i co powiesz?Ja bym sie czepił kierownicy, ewidentnie WSK, ze zgrzewanymi mocowaniami na klamki, ale kiere zawsze mogli po pijaku połamac, i dali inna, wiec sie nie upieram, reszta jest zupełnie zgodna z rocznikiem, uważam ze to super sztuka!Gdbybym miał moce nabywcze juz bym po nia był:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j35 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 No to ja ci powiem, ze mam dwie Fumy, jedna ma bite numery na ramie, druga na główce, numery zgadzaja sie z tabliczka i co powiesz?Ja bym sie czepił kierownicy, ewidentnie WSK, ze zgrzewanymi mocowaniami na klamki, ale kiere zawsze mogli po pijaku połamac, i dali inna, wiec sie nie upieram, reszta jest zupełnie zgodna z rocznikiem, uważam ze to super sztuka!Gdbybym miał moce nabywcze juz bym po nia był:] Granat,samo to że w jednym typie Moto numery były bite w różnych miejscach,świadczy o małym bałaganie,i poprzez pierdoły ciężko ustalić orginał.Ja się przyczepię do lampy z postojówką ,w wersji bez aku,/56r/ .To jaka kierown.była w/g Ciebie w tych latach ? bo zgłupiałem, ja mam w 59 właśnie taką, a w 63r z manetkami alu,przykręcanymi do kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A co powiecie na to... :icon_mrgreen: http://moto.allegro.pl/item973951278_wfm_1957r_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Naprawdę pełen oryginał. Brakuje jeszcze tekstu w stylu "wersja specjalna" lub "eksportowa" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ahaha. Niezły kundel. Prawdopodobnie oryginał... :clap: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi