Gość SirAdam Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Piszę specjalnie tu, bo wiadomo odpowiem specjalnie tu - bo wiadomo ze w tym temacie juz to kilka razy jest omowione. Wystarczy przeczytac "od deski, do deski" Nie warto pisac tego samego w kolko. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 SMOKUco masz na mysli pisząc czy dostrajalem mam model na wtrysku 164 KM Skoro masz na wtrysku to oki - wydawało mi się, że gdzieś pisałeś o posiadaniu modelu gaźnikowego. Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk84 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam Moge prosic o link do instrukcji obslugi cbr 1100, ksiazki serwisowej. Widzialem juz linki na forum, ale plik juz zostal usuniety. Bede wdzieczny za pomoc. mile widziana wersja po polsku :) pozdrawiam Medyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja mam do wersji wtryskowej - czy taka cię interesuję ?? mogę przesłać meilem w częściach bo już nie ma miejsca na serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam Moge prosic o link do instrukcji obslugi cbr 1100, ksiazki serwisowej. Widzialem juz linki na forum, ale plik juz zostal usuniety. Bede wdzieczny za pomoc. mile widziana wersja po polsku :) pozdrawiam Medyk Tu masz http://cbrxx.6te.net/news.php zarejestruj się i ściągnij. Po polsku to chyba nie dostaniesz, a jeśli to daj mi znać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk84 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja mam do wersji wtryskowej - czy taka cię interesuję ?? mogę przesłać meilem w częściach bo już nie ma miejsca na serwerze. Witam Dzieki wielkie. Sciagnalem wlasnie z tej strony. Podejrzewam, ze masz to samo. Dziekuje za zainteresowanie:) Jakby ktos mial wersje polska mile widziany kontakt. Pozdrawiam wszystkich. XX posiadam od piatku. Rocznik 99 na wtrysku. Mimo pogody robie nim dziennie kilka dziesiat km i nie potrafie sie nacieszyc :) Wczesniej mialem gsxr 1100, wiec do momentu obrotwego i mocy jest przyzwyczajony, ale prowadzi sie ja nieporownywalnie lepiej i przyjemniej w stosunku do cegly na kolach - gsxr 1100. Pozdrawiam wszystkich fanow cbr 1100;) Mam tez pytanie bo slysze takie cykliczne pukanie na wolnych obrotach na biegu jalowym czy tez na biegu wysprzeglonym stojac w miejscu. Najbardziej slychac stojac po stronie sprzegla i nastawiajac ucho w kierunku sruby wahacza. Moze sie czepiam bo to nie jest nic glosnego. Jakby pukanie śrubokrętem po pudelku plastykowym z czestotliwoscia 2 razy na sekunde. Dodajac gazu juz tego nie slysze.Moze sie czepiam bo w mojej suzi to latajace podkladki i brzeczace plastiki uniemozliwialy mi wylapanie pracy silnika.;) Przy xx slysze troche cos z silnika i ped powietrza:), a przy wyzszych obrotach........ poezje:) ] pozdrawiam Medyk cbr 1100 99' junak m10 pannonia 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 najprawdopodobniej slyszysz kosz sprzeglowy - ignoruj, te typy tak maja. Ewtl. moze to byc lancuszek rozrzadu, ale tego slychac tak OD 4000 U/min. nie na wolnych obrotach, wiec twierdze ze to jest kosz. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jeżeli jest to kosz, a najprawdopodobniej tak jest to po wciśnięciu sprzęgła powinno to stukanie ucichnąć. Ten typ tak ma. Miłego śmigania na nowym sprzęcie życzę.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk84 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jeżeli jest to kosz, a najprawdopodobniej tak jest to po wciśnięciu sprzęgła powinno to stukanie ucichnąć. Ten typ tak ma. wlasnie w tym problem, ze nie ustepuje przy rozprzegleniu. Z kosza tez mam takie bardziej szumienie niz pukanie i wycisza sie przy rozprzeglaniu. pozdrawiam Medyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 wlasnie w tym problem, ze nie ustepuje przy rozprzegleniu. Z kosza tez mam takie bardziej szumienie niz pukanie i wycisza sie przy rozprzeglaniu. pozdrawiam Medyk A wydechy kiedyś zdejmowałeś, lub ktoś wcześniej to robił. Może nie ma uszczelki lub jest zagięta i na łączeniu rury z tłumikiem się przedostaje powietrze i tak puka, kiedyś tak mi się zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Cześć. Czy ktoś z Was ma zamontowany w XX wyswietlacz biegów? Jeżeli tak to jak się sprawdza, jakiej firmy, czy sam montował? I czy ktoś wie coś więcej o: http://www.allegro.pl/item498320416_wyswie...iegow_mga1.html Pozdrawiam. Edytowane 5 Grudnia 2008 przez makumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayki1 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Skoro masz na wtrysku to oki - wydawało mi się, że gdzieś pisałeś o posiadaniu modelu gaźnikowego. Smoku z tym gaznikiem to nie ja pisalem bo nigdy nie mialem pozdro, Tego raczej miec nie mozesz. Gazniki - 164 KM Wtrysk do 2000 roku - 150 KM Wtrysk po 2000 roku - 152 KM Co do lat, to moze byc malutka pomylka, jest ale teraz bez znaczenia, jak widzisz modelu z wtryskiem i 164 koniami wogole nie bylo. Adam z tym wtryskiem nie ma zadnej pomylki w 99 roku bylo przejscie na wtrysk ale jeszcze wersia otwarta 164 km model na wtrysku z ta mocą wychodzil jeszcze w 2000 roku. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 z tym wtryskiem nie ma zadnej pomylki w 99 roku bylo przejscie na wtrysk ale jeszcze wersia otwarta 164 km model na wtrysku z ta mocą wychodzil jeszcze w 2000 roku. zgadza sie, poczytalem troche i, okazalo sie ze w Niemczech tego modelu nie bylo, a te ktore sie pojawily, to byly tzw. "szare importy". Czyli, jest mozliwe ze kolega ma akurat taki model. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam. Co chodzi o wyswietlacz biegów, to już wszystko wiem. http://www.elv-downloads.de/service/manual...587_MGA1_km.pdf Nie trzeba podłancza się pod obrotomierz i szybkościomierz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 nie kumam niemieckiego ale wygląda ciekawe i tanio. Może się ktoś skusi i zamontuje i się wypowie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi