lary Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam......Mam wielką prośbę : mianowicie chodzi mi o to czy ma ktoś jakiś fajny patent na zdjecie i pózniej ponowne założenie gaznikow?????? Chodzi konkretnie o krucice ,trzeba sie troche napocic aby je zalozyc.Może ktoś coś opatentowal? pozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 na początek polecam zajrzeć tu: http://6x.pl/ort2/index.php?formularz=form...a=tresc&slowoo=a to: http://so.pwn.pl/ na długie zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Na początek do informacji nowego użytkownika forum.Mamy taki dział jak POWITALNIA i tam wypada o sobie coś napisać.Sprawa druga to poprawne pisanie po polsku z zachowaniem nie tylko ortografii ale i gramatyki.Wielu forumowiczów używa do tego edytora tekstów i wtedy nie ma problemów z rażącymi błędami.Pytasz o montaż gaźników w modelu który nawet początkującemu mechanikowi amatorowi nie powinien sprawiać problemów.Opisz dokładnie z czym masz kłopoty. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Na początek do informacji nowego użytkownika forum.Mamy taki dział jak POWITALNIA i tam wypada o sobie coś napisać.Sprawa druga to poprawne pisanie po polsku z zachowaniem nie tylko ortografii ale i gramatyki.Wielu forumowiczów używa do tego edytora tekstów i wtedy nie ma problemów z rażącymi błędami.Pytasz o montaż gaźników w modelu który nawet początkującemu mechanikowi amatorowi nie powinien sprawiać problemów.Opisz dokładnie z czym masz kłopoty. Wiem ze z pisownia to u mnie lipa no ale coz,jakos to sie tam fachowo nazywa.....Swieżak jestem to z powitalnia i pewnymi rzeczami jeszcze sie nie zaznajomilem....Poza tym bardziej wole motocykle i jazde na nich niz komputer z tąd te nie dociagniecia....Tak poza całą resztą to znamy się osobiscie :D ..........Mam problem z zamątowaniem gaznikow <<mialem bo już je wsadzilem>>ale chcialbym uniknac kilku niedogodnych sytuacji w przyszlosci.Chodzi o te gumy<<krucice>>z gaznikow do filtra powietrza ,ciezko je tam wsadzic..Moze jest jakis fajny sposób ?????Pozdrawiam Panie Piotrze.... na początek polecam zajrzeć tu: http://6x.pl/ort2/index.php?formularz=form...a=tresc&slowoo=a to: http://so.pwn.pl/ na długie zimowe wieczory Wszyscy mi zwracają uwage na błedy hehhe....Dzieki spróbuje sie poprawic,chociaż w tej kwestii nigdy nie byłem orłem.... :D Pozdrawiam serdecznieLary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Króćce pomiędzy gaźnikami a obudową filtra powietrze dobrze jest podgrzać suszarką do włosów i wtedy zrobią się na chwilę miękkie.Można to zrobić opalarką ale bardzo ostrożnie bo łatwo uszkodzić zbyt wysoką temperaturą.Do zakładania samych gorących już gum używam narzędzi do montażu szyb samochodowych firmy DRAPER. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Króćce pomiędzy gaźnikami a obudową filtra powietrze dobrze jest podgrzać suszarką do włosów i wtedy zrobią się na chwilę miękkie.Można to zrobić opalarką ale bardzo ostrożnie bo łatwo uszkodzić zbyt wysoką temperaturą.Do zakładania samych gorących już gum używam narzędzi do montażu szyb samochodowych firmy DRAPER. Wielki dzięki,na pewno skorzystam z powyższej rady w czasie następnego przeglądu motocykla..... Pozdrawiam serdecznie Lary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Pomaga też leciutko posmarować od wewnątrz olejem. lepiej się wtedy ślizgają. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Pomaga też leciutko posmarować od wewnątrz olejem. lepiej się wtedy ślizgają.Ok.Dziękuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 W niektórych pomaga też wyjęcie airboxa Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 W niektórych pomaga też wyjęcie airboxaW tym akurat nie jest to możliwe,ale dzięki....pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Masz nowe króćce, czy zakładasz te co miałeś?Jak nowe to czy orginalne (trochę drogie) czy raczej zamienniki?Jak zamienniki to (i tu sedno sprawy) gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi