zonq Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 K**wa po jakiego grzyba drogowcy sypia ten je*any grysik na droge?! Zupelnie jakby pieszym na chodniki w zime wylewac wode zeby ten chodnik umyc. Jechalem sobie trasa posypana tym zas*anym zwirkiem, na odcinku ca 10 Km i w tym czasie wylapalem dwa odpryski, jechalem okolo 30km/h z przeciwka mniej wiecej gosciu ta sama predkoscia i j*b! Pierwszy odprysk, podkurwilem sie, ale ze dziurka byla malutka, tak na oko 1mm i juz pare takich mialem to puscilem to w niepamiec, zwykly pech. Szlag mnie trafil dopiero jak jakis c*el w tirze jadac nieprzymierzajac 90km/h po odcinku z tymczasowym ograniczeniem do 30km/h wybil mi niemal row marianski w szybie, srednicy kolo pol centymetra i to dokladnie na wysokosci oczu, jakby sie to gowno przedostalo do srodka to wygladal bym jak jakis hindus z kropka miedzy oczami(o ile wogole bym wygladal)!! Dobra ale to mniej wazne, choc moze jakis drogowiec by sie znalazl i wytlumaczyl po jakiego ch*ja toto wysypuja, zakladam z duza doza prawdopodobienstwa, ze komus sie podobna sytuacja wydarzyla i naprawial taki odprysk, wiec pytam ile za taka usluge placiliscie?? U mnie, gdzie jest centrala Jaana(chyba najwieksza siec w Pl zajmujaca sie szybami) za kazdy odprysk musze zabulic 122pln :icon_eek:, to normalna cena? czy zwykly monopol? Kupilbym nowa szybe, bo widzialem za 175pln na allegro szybe dobrego prducenta + wymiana pewnie z drugie tyle czyli kolo 350pln i mam szybke noweczke bez jednej skazy ale... glupia naklejka w prawym dolnym rogu. Temat mozna wywalic w piatek bo wtedy juz bede musial to zakleic nawet za 122 zlocisze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Grudnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 glupia naklejka w prawym dolnym rogu. Eeee, każdy lepszy serwis zmieniający szybę przeklei Ci tę naklejeczkę na nową i śladu ingerencji nie będzie...Co do cen naprawiania odprysków to nie wiem, natomiast za wymianę (z klejeniem) szyby w Golfie zapłaciłem ostatnio bodajże 190 zł. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 naklejka to nie problem bo kosztuje w wydziale komunikacji 17,50złtylko te kolejki :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 :icon_mrgreen: dzieki wielki panowie, bylem pewien, ze ta naklejka to niemal jak plomba na urzadzeniu technicznym(taka folia poldklejona sreberkiem) a tu masz, mila niespodzianka :crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi