kwas Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 hej mam pytanie, czy napinacz widoczny na foto bedzie pasował do cbr 1000f sc24?? jesli ktos ma fotki napinacza do sc24 niech wrzuci foto http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal...08/23/278082372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Na zdjęciu pokazujesz napinacz do CB750/900F Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Na zdjęciu pokazujesz napinacz do CB750/900Fczyli za chiny nie dopasujesz go do sc24. nie mam zdjęcia do sc24, ale jest zupełnie inaczej skonstruowany. 1. do sc24 jest mocowany na cztery śruby w środku głowicy, a w tym na zdjęciu jeszcze brakuje dwóch śrub mocowanych w cylindrze poziomo2. ma automatyczne napinanie ten na zdjęciu jest z mechaniczną regulacją. Piotr, czegoś mi tu brakuje w tym napinaczu. chyba dołu nie ma...... ooo znalazłemhttp://cgi.ebay.de/Steuerkettenspanner-NEU...1QQcmdZViewItemtak wygląda, tylko bez ślizgów Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Barnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Na aukcji jest wystawiony kompletny napinacz do SC24 pasujący a nawet lepszy od SC21.Szynę prowadzącą łańcuch kupuje się osobno tak samo jak bolec łączący ją z napinaczem który zawsze powinien być nowy dla nowego napinacza. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) miałem na myśli ten napinacz ze zdjęcia które wstawił kwas (cb750/900)czegoś w nim brakuje....dlaczego ten od sc 21 jest lepszy? zawsze wydawało mi się że są takie same. Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Barnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 W tamtym brakuje śrub mocujących Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 http://cgi.ebay.de/Honda-CB-750-900-SC01-S...VQQcmdZViewItemczasem to nie jest do cb 750/900 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Masz rację ten ostatni jest od CB750F a tamten chyba od CB400N Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzyl Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 ten pierwszy napewno nie jest od cb 750f, drugi napewno jest :buttrock: . kolego od cbr jesli nadal szukasz to odezwij sie na priv. mozliwe ze pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Białycbr Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 No siema ! Ja szukam tych cześci do cbr czyli napinacza i ślizgu , a temat kazałem założyć kumplowi bo jeszcze nie miałem konta... No wiec jak ktos cos wie niech da znać. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzyl Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 wlasnie czekam na odpowiedz od znajomego co mial 2 rozbitki i jednego jezdzącego. dam znac ok. napinacze ma 4 :D ale wszystkie wlasnie jako wymienione bo juz byly do pupki. przykro mi nie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi