MAYON Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jeśli będzie możliwość "wymeldowania" się z wypadu na Białoruś (czyt. powrót inny niż przez granicę Białoruś-Cokolwiek) to ja się stawiam wraz z moją połowicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jeśli będzie możliwość "wymeldowania" się z wypadu na Białoruś [...] to ja się stawiam wraz z moją połowicą.No co Ty? Toż to cała atrakcja właśnie :notworthy: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuszaj Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Noo wiec ja tez chce w tamte strony jechac, zreszta ja to chce wszedzie jechac... tylko zeby czas i kasa na wszystko byla :/Jakis wstepny kosztorys tego wypadu jest juz znany??Chetnie dolacze jako swierzak, zeby poznac i zintegrowac sie z ekipa forumowa ;)Sledze temat i szukam sponsorow :icon_razz:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Jeśli będzie możliwość "wymeldowania" się z wypadu na Białoruś (czyt. powrót inny niż przez granicę Białoruś-Cokolwiek) to ja się stawiam wraz z moją połowicą. Hurra, jade!!! Wiec wymeldowuje sie napewno w piatek PRZED wjazdem do Belarus, pierdziawka samemu (nawet przy odglosie desmoklekotu) jest chyba srednio przyjemna. Chetnie wroce razem z Wami (oczywiscie na swoim moto :biggrin: Szeregowy Luc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Hurra, jade!!! Wiec wymeldowuje sie napewno w piatek PRZED wjazdem do Belarus, pierdziawka samemu (nawet przy odglosie desmoklekotu) jest chyba srednio przyjemna. Chetnie wroce razem z Wami (oczywiscie na swoim moto :notworthy: Szeregowy Luc Możesz ze mną ruszyć w głąb Łukaszenkalandu w 2 desmoklekoty :crossy: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No co Ty? Toż to cała atrakcja właśnie ;) pozdrJakoś nie mam wolnych drobnych dolców na łapówki dla Milicji Hurra, jade!!! Wiec wymeldowuje sie napewno w piatek PRZED wjazdem do Belarus, pierdziawka samemu (nawet przy odglosie desmoklekotu) jest chyba srednio przyjemna. Chetnie wroce razem z Wami (oczywiscie na swoim moto :bigrazz: Szeregowy Luc Może ktoś jeszcze nie ma chęci jechać do Łukaszenkolandu. Może byśmy ustalili jakąś trasę powrotu, żeby wrócić np w niedziele i coś jeszcze u Bałtów zwiedzić. Może Tallin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Jakoś nie mam wolnych drobnych dolców na łapówki dla MilicjiMoże nie uwierzysz, ale akurat Białoruś to jedyny kraj z dawnego ZSRR, gdzie nigdy mnie to nie spotkało ;) pozdr Edytowane 13 Lutego 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Może nie uwierzysz, ale akurat Białoruś to jedyny kraj z dawnego ZSRR, gdzie nigdy mnie to nie spotkało ;) pozdr Byłem, widziałem, nie dałem, negocjowałem, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mam CHĘCI ze względu na wschód i doborową kompaniję - narazie niestety tylko tylę- pożyjemy zobaczymyTomek jedna sprawa a może by pojeździć po Białorusi i machnąć się w jakieś ostępy bo powiem szczerze Grodno to już chyba na pamięć znamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mam CHĘCI ze względu na wschód i doborową kompaniję - narazie niestety tylko tylę- pożyjemy zobaczymyTomek jedna sprawa a może by pojeździć po Białorusi i machnąć się w jakieś ostępy bo powiem szczerze Grodno to już chyba na pamięć znamy ? no wlasnieuwazam podobnie a co do nowych trzeba zabrac jakiegos mechanika :biggrin: :) coby sie znal np na linkach sprzegla i coby nie trzeba bylo odpowiadac przed MILICJA ze my dopiero co .................. bedzie dobrze jesli okaze sie ze nie damy rade z vizami to slyszalem ze niezly wypad tez jest planowany na balaton (opcja w razie jak by cos nie wypalilo np z urlopem ) :flesje: takze uwazam ze jak to powiedzial kolega BARYL POZYJEMY ZOBACZYMY :crossy: :flesje: :crossy: :crossy: :crossy: :lalag: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuszaj Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a co do nowych trzeba zabrac jakiegos mechanika :bigrazz: :D coby sie znal np na linkach sprzegla mniejsza z tym zeby sie znac, lepiej po prostu miec jedna w zapasie, koszt niewielki, niewiele wazy, zajmuje malo miejsca, a ile nerwow moze zaoszczedzic :flesje: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 pojeździć po Białorusi i machnąć się w jakieś ostępy bo powiem szczerze Grodno to już chyba na pamięć znamy ?Zgadzam się z przedmówcą, przejdźmy od słów do czynów... :banghead: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Możesz ze mną ruszyć w głąb Łukaszenkalandu w 2 desmoklekotyNo to może w 3 :notworthy: trzeba zabrac jakiegos mechanika coby sie znal np na linkach sprzegla No to może mechaniczke :PHihi kiddin' ;) No to co wpisujemy w rubryczke "da kowo jademy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafail1 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Właśnie wróciłem z kochanego kraju -BY - bylem na wekendzie...Wizę wydają bez problemu - potrzebne będzie:formularz ze zdjęciem, 25 euraków (lub 50 jak sie chce w trybie przyśpieszonum), wykupione ubezpieczenie (11zł) no i paszport.Dla mnie dali wizę na tydzień. - do tak krótkiej wizyty nie potrzeba zaproszenia, a cel wizyty ja wpisałem - turystyczny i nikt o nic nie pytał. Trzeba natomiast wpisać do kogo i adres. Ja proponuję wpisać miejsce w którym planujemy się zatrzymać - można wpisać np. adres hotelu. Trzeba także wpisać przejście graniczne, którym wjedziemy na terytorium BY. - w wizie nie ma tych inforamcji - ale nie wiadomo czy ich cczasem nie weryfikują. Parę godzin w kolejce i można się cieszyć nową wizą.Do tego zielona karta dla naszego moto i mozna jechac ;) dołączam się do wyprawy :notworthy: Edytowane 18 Lutego 2008 przez rafail1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Właśnie wróciłem z kochanego kraju -BY - bylem na wekendzie...Wizę wydają bez problemu Dzięki za słowa otuchy. Nie chciało mi się wierzyć że są jakieś problemy i że wymagają zaproszeń. Zawsze wpisywałem we wniosku wyjazd turystyczny, adres hotelu, w którym się zatrzymywałem i heja! Hotel się przydaje, bo ma się meldunek bez konieczności odwiedzania OVIRu. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi