k21 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 jak było to sorryhttp://www.wrzuta.pl/film/a2fTbHsEP0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 jak było to sorryhttp://www.wrzuta.pl/film/a2fTbHsEP0Piwo :) Szkoda Gixxer`a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 jak było to sorryhttp://www.wrzuta.pl/film/a2fTbHsEP0 eee tam szkoda. W przyszłym tyg koles ma wyplate i bedzie nowe moto, a to pojdzie do PL. Wyczucie prefekcyjne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 malo goscia nie przygniotlo ale to niewazne, lepiej mogl by sobie kupic komara, w sumie to sie koles nie popisal ale uczymy sie na wlasnych bledach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Na rowerze to umie bardzo dobrze, na moto - nawet nie probuje, nie mam kasy na remonty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Na rowerze to umie bardzo dobrze, na moto - nawet nie probuje, nie mam kasy na remonty :) no własnie, tam tak to bardzo nie boli.Dzis takie moto jutro inne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Sie nieprzewrócisz Sie nienauczysz :) . Ciekawe kiedy siądzie koleś na moto?? Czy jak zrobi tego czy kupi inny bo jest bogatym snobem i zakup kolejnego Gixera to pestka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 no własnie, tam tak to bardzo nie boli.Dzis takie moto jutro inne. pzdr Dokładnie, ja do tej pory podniosłem tylne koło może ze dwa razy i to na 10 cm, jak sobie pomysle ile winogrona musiałem przewalić w niemczech żeby kupić moto to najmniejsza ryska to pewnie bym zawału dostał :flesje: :) A te barany w USandA :crossy: nie dość że zarabiają "normalnie" to jesszcze wszystko tanie mają jak barszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 poleciało się :biggrin: dobrze,że koleś(raczej)cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Wystarczyło obejżeć program "kaskaderzy i amatorzy". Kupa głupich świrów wygłupiająca sie na drogich motorach które najczęściej lądowały w rowie albo na mórze, a osły skacząc po owiewkach miały radoche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzykawa Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ups musiało boleć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Po co sie bawic w jakies ceregiele typu jazda na przednim kole zrobil cos nowego. Fikolek na moto :) tylko ze w polowie kierowcy juz nie bylo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 ja się na rowerze chciałem i chce dalej się tego nauczyć ale nie mam przedniego hamulca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi