Arni Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 rozwalają mnie te "gangi" skuterkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 To jak już przy skuterach...http://pl.youtube.com/watch?v=N7o6YJe2S5UTen filmik mnie rozwala :lol:Ooo matko... równie dobrze by można spalić gume maszynką do mięsa. Ale ładnie podsumował i zakończył swoje "dzieło"....gdzie sie tacy rodzą?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 To jak już przy skuterach...http://pl.youtube.com/watch?v=N7o6YJe2S5UTen filmik mnie rozwala :lol: No to już mnie rozwalili do końca :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzykawa Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Totalny brak wyobraźni + skuter = polewka w internecie :rolleyes: oraz praca dla lekarza :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 heheh...widac, ze nie brakuje chojraków wśród skuterowców :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 na tym pierwszym filmiku widac ze ojciec sie bardziej przejal skuterem niz dzieciakiem :icon_mrgreen: wzor ojca :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Na tym drugim filmiku kolesie przygarba złapali jakby to r1 była :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Haha, ten ostatni to był dobry. Myślę, że dupa go bardziej zabolała niż własna głupota. IMHO, dzięki takim DEBILOM mamy polew :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Ale fajny tatuś. Mózg kury haha :) Palenie gumy na nóżce centralnej, co za debile i jeszcze to nagrywają i na youtybe puszczają. I po kiego grzyba.Ale fajnie dziecko wypadło z wiatraka. Było tak bziuuuu. a co powiecie na tych palantów? Jestem ciekawy ile jeszcze tak pojeżdżą...Tyyy, nigdy nie jechałeś wiecej jak 45 na 3 pasmowej ulicy?? Dobry jesteś. Mówicie szybko, to ja sie pytam do jakiej granicy mozna tuningować skuter? 90, 100, 110? I to jest szybko, na trasie? Na tym drugim filmiku kolesie przygarba złapali jakby to r1 była j.gif Tak rowerem-składakiem sie nieda.Niewiem czy to coś daje - teoretycznie aerodynamike poprawia = troszeczkę wiekszy vmax. rozwalają mnie te "gangi" skuterkowców.Swoja drogą mnie też. Ale z innego powodu. Jak troche oleju 2T na biegu musiałem pozyczyć to jedna osoba mi dała (dzieki :) ), a było 20. Oprócz paru dobrych chłopaków to bananowe dzieci, a nikt niema oleju. Dlatego na takie spoty nie jeżdzę. Ale chybva nie oto Ci chodzi. Myślę, że postrzegasz skuterowców, ze są niebezpieczni, za młodzi, wogle dawcy, itd. Czyli siejesz takie pozory jak całe społeczeństwo na motocyklistów. Fajnie. Edytowane 11 Grudnia 2007 przez audioterrorysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ten jest lepszy - http://pl.youtube.com/watch?v=gHxFHRsXo3c&feature=related Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ten jest lepszy - http://pl.youtube.com/watch?v=gHxFHRsXo3c&feature=related IBF.ATTACHMENT_1095830 --------------------------------------------------Nie zły ciekawe ile mu zajmuje zjaranie całej jakieś ......... 2 lata :D Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Też nie przepadam za skuterowcami... Po prostu spora ich część nie wie co to przepisy. Dziecięca brawura i chęć pokazania się przed kolegami prowadzą do naprawdę niebezpiecznych sytuacji. Wkurza się człowiek, kiedy po raz kolejny jakiś dzieciak wymusza pierwszeństwo, jedzie tuż za zderzakiem, wyprzedza na zakręcie, trze podstawką o asfalt czy wyprzedza cię na podwójnej ciągłej kiedy jedziesz sobie 50km/h po mieście :icon_mrgreen: I oczywiście trzeba przyhamować, zjechać, ustąpić żeby dzieciak bez wyobraźni się nie zabił. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Też nie przepadam za skuterowcami... Po prostu spora ich część nie wie co to przepisy. Dziecięca brawura i chęć pokazania się przed kolegami prowadzą do naprawdę niebezpiecznych sytuacji. Wkurza się człowiek, kiedy po raz kolejny jakiś dzieciak wymusza pierwszeństwo, jedzie tuż za zderzakiem, wyprzedza na zakręcie, trze podstawką o asfalt czy wyprzedza cię na podwójnej ciągłej kiedy jedziesz sobie 50km/h po mieście :P I oczywiście trzeba przyhamować, zjechać, ustąpić żeby dzieciak bez wyobraźni się nie zabił. A ja nie zwalaniam , zobaczysz jak sie wsciekaja i normalne leza na moto jak na sporcie. :crossy: A niektorzy w lewo skrecaja z prawego kraweznika.U mnie mroz -5, deszcz a oni smigaja..... moda od jakiegos roku. Edytowane 12 Grudnia 2007 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 nie chce nikogo obrazac ale nigdy nie uwazalem ze skutery to motocykle. a tacy jak smigaja po miescie i mysla ze czolgiem jada i sa niezniszczalni to napewno nie motocyklisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 zrozumcie tych pajaców http://www.clipfish.de/player.php?videoid=...DExMDMyNjM%253D a z tego to ciężko by było wyjść na motocyklu http://www.youtube.com/watch?v=ph333p_2y-4&feature=related kontrola policyjna :) http://www.youtube.com/watch?v=PlOTFM4rMsc Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi