Kameleon Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 :icon_razz: Chwalę się - w sobotę kupiłam yamahę xj 600 diversion z (rocznik 97). Jest śliczna, czerwona i już nie mogę się doczekać ładnej pogody żeby na niej pojeździć :smile: Poprzedni motocykl, GS 500 mam nadal, ale chyba sprzedam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Gratulacje :icon_razz:. Zdecydowanie najladniejsze malowanie :smile:. Jak wrazenia? Duza roznica w porownaniu do gs-a? Jakbys miala jakies pytania to pisz w przyklejonym temacie dla posiadaczy xjotek albo na nowym forum yamahy www.fuy.com.pl ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Gratulacje i do zobaczenia na trasie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 :icon_biggrin: Chwalę się - w sobotę kupiłam yamahę xj 600 diversion z (rocznik 97). Jest śliczna, czerwona i już nie mogę się doczekać ładnej pogody żeby na niej pojeździć :crossy: Gratulejszyn, ale lepiej zamontuj plozy zamiast kol bo juz zawsze bedzie zima :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Gratuluję :clap: Najważniejsze, że jest czerwona - czerwone są najszybsze :D Buziak :biggrin: Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Jeza, co wy z tymi XJotami?!?!!? :D Grtaulacje i do zobaczenia na trasie :clap: :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 wiem co czujesz, ja w niedziele kupilem tez nowy motocykl, zycze samych udanych wypraw i zero awariii.... do zobazcenia na trasie i na postoju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Gratuluje do zobaczenia na trsie i byle do wiosny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 widze ze to taka powitalnia golaskow :buttrock: fajny bo podobny tak troseczke do mojego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Gratulacje :biggrin: Sprzet pozadny sam od takiego zaczynalem :crossy:Niech sluzy i byle wiosna szybko przyszla :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentka00 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 gratki :P :icon_question: ;) i miłego smigania od wiosny hhehe PS. tez się zaczynam rozgladac za xj 600 :icon_razz: 00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gratulacje i witamy w klubie nowych właścicieli 2oo. A mówią że grudzień to martwy sezon na sprzedaż motocykla :icon_mrgreen: pozdrawiam i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kameleon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Bardzo dziękuję :icon_mrgreen: Niestety muszę poczekać na lepszą pogodę. Na razie udało mi się przejechać raz. Wrażenia super! Już nie moge się doczekać kolejnych jazd! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Gratulacje zakupu no i pierwszych odbytych wycieczek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Diverka super sprzet :crossy: I W DODATKU kolejna motocyklistka super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi