ABG Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Hejka! W najnowszym Men`s Health trafiłem na poniższą poradę.Skuteczności nie sprawdzałem, ale myślę, że na 99% działa. "Mam patent na bolączkę miłośników sportów zimowych - zaparowane gogle. Zamiast ciągle przecierać szybkę, lepiej na wewnętrznej stronie gogli rozsmarować delikatną, antyelektrostatyczną pastę do czyszczenia mebli. Po paru minutach szybkę trzeba wypolerować i gotowe. Możesz chuchać i dmuchać. Nie zaparuje!Bogdan T. z Gdyni" Jak ktoś sprawdzi niech potwierdzi. Buźka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 jakbym mial taki preparat to bym sprawdziil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Hejka! W najnowszym Men`s Health trafiłem na poniższą poradę.Skuteczności nie sprawdzałem, ale myślę, że na 99% działa. "Mam patent na bolączkę miłośników sportów zimowych - zaparowane gogle. Zamiast ciągle przecierać szybkę, lepiej na wewnętrznej stronie gogli rozsmarować delikatną, antyelektrostatyczną pastę do czyszczenia mebli. Po paru minutach szybkę trzeba wypolerować i gotowe. Możesz chuchać i dmuchać. Nie zaparuje!Bogdan T. z Gdyni" Jak ktoś sprawdzi niech potwierdzi. Buźka ;) :crossy: i gdzie tu znalesc kogos kto czysci meble :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 moze zwykle pronto?? lub inne podobne?? zawiera cos antystatycznego zeby kurz nie osiadal.. ale czy zda to egzamin.. trzeba sprawdzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 :D i gdzie tu znalesc kogos kto czysci meble :icon_rolleyes: pzdr bogdan T . z Gdyni ma na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ja widziałem w TV poradę żeby na parujące lustro w łazience nałożyć i rozsmarować zwykłą piankę do golenia, musze spróbować, może do kasku też zadziała :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Listopada 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A to nie odparowuje jakoś czy coś? Chodzi mi o to, czy za chwilę oczy od chemii nie zaczną łzawić lub cuś...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mam tylko impregnat do butow :icon_twisted: moze sprobuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respe Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 mozna dac warstwe kolodionowa z kurzego bialka hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 lepiej na wewnętrznej stronie gogli rozsmarować delikatną, antyelektrostatyczną pastę do czyszczenia mebli. Po paru minutach szybkę trzeba wypolerować i gotowe. Możesz chuchać i dmuchać. Nie zaparuje! Szybka to nie drewno, wiesz jak wplynie na strukture tworzywa taka pasta do mebli? Czy po paru razach nie zmatowieje lub nie oslabi sie jej struktura? No i nie zapominaj ze to cos bedzie bardzo blisko oczu, moze sie okazac kolejna przyczyna zapalenia spojowek. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A ja mam kask z Pin Lockiem i nic nie paruje :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respe Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A moze zapytac sie u optyka jakiegos co poleci na takie parowanie (ma doswiadczenie ze srodkami do okularow).Te srodki mysle sa bezpieczne dla oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Przecieranie od środka gogli z antigogiem musi się skończyć zaparowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Najprostszy, darmowy i najskuteczniejszy patent stosowany przez nurków w celu zapobieżenia parowania maski, to naplucie na wewnętrzną stronę szkła, rozsmarowanie, a następnie przepłukanie w wodzie.Działa stuprocentowo - to nie żart, sam to praktykuję.Ale chciałbym widzieć motocyklistę czyszczącego w ten sposób szybkę kasku w trakcie postoju na stacji benzynowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nie ma to jak płyny ustrojeowe :) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi