kubus2905 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 witam mam honde crm i jezdze na oleju orlen 2t pulsyntetyk mam 3l oleju bp 2t pulsyntetyk czy moge dolac bp do orlena czy nie zabardzo??tzn hodzi mi o to ze mam dozownik i nie chce mi sie spuszczac i czy moge dolac bp do orlena ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Możesz dolać, skorzystaj z wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 owoczesne oleje sa Kompatybilne :icon_rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 a tak nawiasem jesli to ten orlen 2t pol syntetyk za 13 zl to on sie nada tylko do mieszanki. Nie nadaje sie do dozownika, poniewaz nie jest do tego przystosowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 a tak nawiasem jesli to ten orlen 2t pol syntetyk za 13 zl to on sie nada tylko do mieszanki. Nie nadaje sie do dozownika, poniewaz nie jest do tego przystosowany.wiadomo ze 2t pojedzie na wszystkim co ma smarowanie :buttrock: jak zmieszasz pol syn z pol syn to oki mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 no fakt mowa o tym orlen 2 t za 10zł :icon_razz: ja mam juz 3 moto 2t i nadozowniku na tym latam i nie bylo problemu wiekszego nigdy mam praktyki w serwisie motorowym ogulem same kosiarki i tez to leja do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Czy orlen za 10 zl jest dobrym pomyslem do takiego motoru jak CRM 125 ? Moim zdaniem szkoda oszczedzac kase na jakiegos polsyntetyka.. Nawet do MTXa nie oszczedzialem i lalem syntatyka Motula.. Takie male odbiegniecie od tametu :) co do mieszania moza mieszac ale zastanow sie czy warto wlasnei taki olej. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 a powiec mi ile taki motl kosztuje ?za 1l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 za 0,6 midlanda 11 zł bardzo dobry olej.Tego Orlena nie lej to syf jest, ja teraz jeżdża na castrol Actevo 30 zł za litr. Tu masz temat o olejach do mieszanki http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=Co+to+za+oleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ktoś się wypowie na temat oleju bp mineralnego? Chcę go użyć do docierania bo normalnie jeżdżę na pół syntetyku mobil 1. Sorry za off top ale wszystko chyba zostało wyjaśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Do docierania jest dobry ale do codziennej ekspolatacji nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbiak Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 a tak sie spytam od czego zalezy czy olej nadaje sie do dozownikaMam mobila full synt i teraz pytanie czy nadaje sie on do dozownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 powinno na tym oleju z tylu pisac czy nadaje sie do dozwonika.Poprostu ten Orlen za 10zl czy tam 12zl nie nadaje sie, poniewaz po jakims okresie moze zapchac pompke co sie stalo w skuterze u kumpla.Ja do swojej starej DT lałem shella advance za 35zl czy jakos tak do dozownika a Ty do CRM lejesz takie cos .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No dobra wiem ze ten temat dawno zostal skonczony ale juz. Chodzi mi o to bo ja teraz jak czytam to mysle ze ja tez jezdze na tym orlenie 2t i to w dodatku leje go do dozownika,a czemu ten olej jest nie dobry ??Pytalem sie kolesia na stacji i mowil ze dobry i ze moze byc to jest polsyntetyk to mmyslelem ze moze byc.To jaki olej najlepszy??DO enduro syntetyki podobno najlepsze ale konkretnie nazwa i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 midland 2t , 9zł butelka Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi