Adam Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Po 3 powtórkach z B, sprawie w sądzie i kłótni na bluzgi oto ono: http://img119.imageshack.us/img119/4939/pb231539hk9.jpg Jakieś pytania? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Gratulejszyn...! :P Takie małe literki i takim małym druczkiem a tyle radości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ojj... motocyklowe było gotowe do odebrania od kwietnia, ale przez bande dekli którzy na szczęście już siedzą miałem z głowy od dawna planowany wyjazd wakacyjny. Szczęśliwy jest ten kto zdał za pierwszym, ale jeszcze szczęśliwszy ten kto oblał kilka razy kategorię na której niezbyt mu zależało, ale blokowała przez ponad pół roku możliwość jazdy na moto gdzie sie chce z lekkim sercem. Sam fakt, że wczoraj odrazu po wyjściu ze starostwa Łódź Wschód pojechałem prosto do Katowic świadczy, że serio nie mogłem sie doczekać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 A D A M I E G R A T U L A C J E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_exclaim: :crossy: :lalag: :notworthy: :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 gratulacje gratulacjami! ale Ty mi lepiej powiedz, gdzie masz włosy?! :icon_eek: ;) no i jak już masz prawko, to rozumiem, że niebawem zobaczymy Cie u nas na jakiejś imprezce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 gratulacje gratulacjami! ale Ty mi lepiej powiedz, gdzie masz włosy?! :eek: ;)no i jak już masz prawko, to rozumiem, że niebawem zobaczymy Cie u nas na jakiejś imprezce :bigrazz: Aśka- to prawko jest jakieś lewe :icon_eek: Wybrakowane,zamazane i kurde rzeczywiście Adasiowiktoś zakorbił owłosienie :eek: :banghead: Nie no - nie podoba mi się ;) :eek: Gdzie to zgłosić? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ojj... motocyklowe było gotowe do odebrania od kwietnia, ale przez bande dekli którzy na szczęście już siedzą miałem z głowy od dawna planowany wyjazd wakacyjny. Szczęśliwy jest ten kto zdał za pierwszym, ale jeszcze szczęśliwszy ten kto oblał kilka razy kategorię na której niezbyt mu zależało, ale blokowała przez ponad pół roku możliwość jazdy na moto gdzie sie chce z lekkim sercem. Sam fakt, że wczoraj odrazu po wyjściu ze starostwa Łódź Wschód pojechałem prosto do Katowic świadczy, że serio nie mogłem sie doczekać :crossy: gratulacje kolego, wreszcie na legalu :icon_eek: ale nie rozumiem co ci blokowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Też gratuluję ;) Jazda bez kwitu bardzo wyczerpuje psychicznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Aśka- to prawko jest jakieś lewe :) Wybrakowane,zamazane i kurde rzeczywiście Adasiowiktoś zakorbił owłosienie :eek: ;) Pewnie poszedł wyrabiać bez zdjęcia i na szybko wyrwał je z książeczki wojskowej... :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 gratulacje gratulacjami! ale Ty mi lepiej powiedz, gdzie masz włosy?! A bo wiecie... Miałem dziewczyne i... no... i strasznie szorstkie uda miała :icon_biggrin: no i jak już masz prawko, to rozumiem, że niebawem zobaczymy Cie u nas na jakiejś imprezce Jak tylko PTU ruszy dooope i da na auto to obiecuje! ale nie rozumiem co ci blokowało? Dłuuuuga historia i nie do opowiadania na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No to kiedy pijem? Gratulacje :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Adaś 0,5 l no chyba że 3/4 l ale że długo czekałeś to chyba 1 l będzie najbardziej odpowiedni. czekam na jakieś info o spoźyciuPozdro i Brawo oklaski oklaski oklaski Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Gratuluję wytrwałości i uzyskania kompletu dokumentów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No to kiedy pijem? Gratulacje :)Ze mnom najpierw w przyszłym tygodniu! Ja mam zaległy i plastik i wdówkę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Jak można Młodzież namawiać do picia :banghead: :buttrock: Adam to porządny chłopak jest a Wy Go chcecie popsuć. Byśta się wstydzili :) :( Postawi ,postawi---- oczy w słóp!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi