hamir Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Oczywiście jestem za Kletnem i obecność prawie obowiązkowa zwolnienie tylko za aktem zfonu tylko że Częstochowa jak najbardziej aktualna więc wypad z rańca z grupą lub bez Popieram w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 homer666!!!coś Ty!! Hamir56 ma stare moto smiga :crossy: już nim około sześciu miesięcy :PSabcio-ostatni raz widziałem go na Virago :crossy: Hej jeszcze wszyscy nie znajĄ DING DONGA, ale nie uprzedzajmy faktów, moja koleżanka małżonka tez jeszcze żyje w nieświadomości ale w Kletnie się przekona:)) szerokości,Jarekjest jakas metoda na uczynienie z malzonki plecaczka?bo moja sie panicznie boi? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Częstochowa jak najbardziej aktualna więc wypad z rańca z grupą lub bez Popieram w 100%no jak bedzie mus to mustez polecimy z wami :cool: :icon_twisted: jest jakas metoda na uczynienie z malzonki plecaczka?bo moja sie panicznie boi? :cool:oj masz problem ja moja to musze blagac zeby nie jechalajak chce gdzies sam jechac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 jak chce gdzies sam jechac :icon_mrgreen:moja to mnie puszcza sama :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 aaa bo pewnie wolną chate chce miec :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 aaa bo pewnie wolną chate chce miec :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:dałeś do zrozumienia :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 no jak bedzie mus to mustez polecimy z wami : Żaden mus jest demokracja i nie wolno nikogo do niczego zmuszać pod żadnycm pozorem ani stawać się zamozwańczym przywódcą i decydować o losach pozostałych jak ktoś ma wolę to prosze bardzo czemu nie.Kult jednostki minął bardzo dawno a jeżeli komuś nie pasi to CHINY stoja otworem ewentualnie któraś z KOREI też jest otwarta a bliżej to chyba BIAŁORUŚ no i chyba zanosi się na ROSJĘ .Takze jest w czym wybierac.Sorry za spam ale co niektórzy wiedza o co chodzi???????????????Wesołych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 przeciez nie puscimy cie samego z kletna na jasna gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinhol Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ....nie wiem jak będzie z noclegami przy knajpie, bo Wiedzimin od grudnia opuszcza swoja chałupę....ale o tym poinformuje Was w styczniu 2008r.... Tylko nie bierzcie noclegow w Chacie Niedzwiedzia w Kletnie, wlasciciel jest oszustem i naciagaczem! Strzezcie sie tego typka: podwyzsza ceny, chce kasowac za uslugi "dodatkowe", szczytem bylo kiedy zarzadal oplaty za to ze ktos wszedl do jadalni w brudnych butach i trzeba bylo posprzatac! Virago rulez :smile: Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Żaden mus jest demokracja i nie wolno nikogo do niczego zmuszać pod żadnycm pozorem ani stawać się zamozwańczym przywódcą i decydować o losach pozostałych jak ktoś ma wolę to prosze bardzo czemu nie.Kult jednostki minął bardzo dawno a jeżeli komuś nie pasi to CHINY stoja otworem ewentualnie któraś z KOREI też jest otwarta a bliżej to chyba BIAŁORUŚ no i chyba zanosi się na ROSJĘ .Takze jest w czym wybierac.Sorry za spam ale co niektórzy wiedza o co chodzi???????????????Wesołych. a ja nie wiem o co chodzi a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ....nie wiem jak będzie z noclegami przy knajpie, bo Wiedzimin od grudnia opuszcza swoja chałupę....ale o tym poinformuje Was w styczniu 2008r.... Tylko nie bierzcie noclegow w Chacie Niedzwiedzia w Kletnie, wlasciciel jest oszustem i naciagaczem! Strzezcie sie tego typka: podwyzsza ceny, chce kasowac za uslugi "dodatkowe", szczytem bylo kiedy zarzadal oplaty za to ze ktos wszedl do jadalni w brudnych butach i trzeba bylo posprzatac! Virago rulez :) Przemek A która to Chata Niedżwiedzia ?? Gdzie to dokładnie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Kletniaki zyczona z okazji świąt bożonarodzeniowych oraz serdeczne życzenia noworoczne....dorwałem się do kompa i macie ode mnie pozdrowionka z objęć służby zdrowia....Po Nowym Roku parę szczegółów dotyczących spotkania w Kletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A która to Chata Niedżwiedzia ?? Gdzie to dokładnie jest ?On chyba ma na myśli Jaskinię Niedżwiedzią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 On chyba ma na myśli Jaskinię Niedżwiedzią :biggrin: Pewnie był pierwszmym, który widział właściciela :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 a ja nie wiem o co chodzi a co nie wiesz bo jesteś na KACE :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi