zosia_ Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tylko nam wszystkiego nie wypijcie. Dobijemy z wieczora, pewnie w postaci sopelków :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Biorąc pod uwagę przewidywane opady w sobotę i w niedzielę jadę puszką :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jest dobrze :biggrin: Motoicykli tyle, że nie mieszczą sie w knajpie ;)Tańce itd :PJa piernicze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No to ja się melduję że wróciłem z Kletna, cały czy zdrowy to się okaże (przemoknięty i zmarznięty) ale jestem już po gorącej kąpieli i herbatce z prądem ;) Wczoraj pogoda dopisała, na trasie sucho nawet parę razy złapaliśmy słoneczko, wieczór uważam za udany (około 70% w pamięci reszta się gdzieś straciła) :biggrin: , śniadanko w Sądejówce znakomite paluszki lizać. Około 12 dotarliśmy dzisiaj do Domu Dziecka, dzieciaki zadowolone, powoziliśmy ich troszkę :crossy: , w drodze powrotnej zaczęło siąpić :evil: . No i tak się złożyło że w 3 virówki odjechaliśmy z Kletna ze smutkiem, całą drogę siąpiło beznadzieja :banghead: :banghead: :banghead: Wielkie ukłony dla szefowej Knajpki (Aśki) za ugoszczenie nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 My już też w domku.Takiej imprezy to chyba jeszcze w Kletnie nie było! Dzięki wszystkim, a w szczególności Marcyśkowi! Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nie byłem do końca to nie wiem jak się zakończyła, ale dowiedziałem się od Kosina, że ktoś się podszywał podemnie jak już wyjechałem i zakosił kapelusz Tomaszowi Milewskiemu, albo Tomasz był tak nawalony,że mu sie coś pomieszało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dzięki za impezke ;) było super chyba ?????Marcyś dzieciaki w domu były super jak cuś to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Melduje szczęśliwy powrót cały i zdrowy.....impreza była zaj.....sta!!!!!Dzięki za wspaniałe towarzystwo....PS. przyplątał mi się jakis skalp różowy, czy cóś takiego, komu go zwrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Melduje szczęśliwy powrót cały i zdrowy.....impreza była zaj.....sta!!!!!Dzięki za wspaniałe towarzystwo....PS. przyplątał mi się jakis skalp różowy, czy cóś takiego, komu go zwrócić?skalp gumbeja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dojechaliśmy cali i zdrowi, mały deszczyk powitał nas we Włocławku. Dziękujemy za wspaniałą zabawę i niezapomniane wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dotarłem cały dzięki za spotkanie super było znowu WAS zobaczyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie byłem do końca to nie wiem jak się zakończyła, ale dowiedziałem się od Kosina, że ktoś się podszywał podemnie jak już wyjechałem i zakosił kapelusz Tomaszowi Milewskiemu, albo Tomasz był tak nawalony,że mu sie coś pomieszało. Tak to pewnie przez przypadek bo pytalem Kosina o takiego kolege co z nami siedzial pewnie on myslal o tobie a chodzilo o kogo innego.Tak czy inaczej kapelusz pewnie sie znajdzie no chyba ze sie nie znajdzie.Pozdrowiena dla wszystkich i dziekuje za super zabawe!!! Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez TOMASZ MILEWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Trochę moich fotek, niestety aparat mi nawalił i nie ma ich za wiele....http://picasaweb.google.com/marcysiekgol/K...key=6njm0Ayurpk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Cyce całe i zdrowe w domu . Dzięki !!! Było naprawdę super !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Już jesteśmy w domciu (wraz z całą ekipą Dolnobrzeską).Pogoda powrotna SUPER ! ! !Po drodze wdepnęliśmy do Wrocka.Marcyś!!Jesteś WIELKI ! ! Dziękujemy ! ! Wszystkim Wielkie Dzięki za miłą i sympatyczną Imprezę. Sabcio i Sabciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi