jaroga Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 nie chce mi się 560 km w deszczu jechacmało to przyjemne, ale..... :icon_exclaim: to może się zamienimy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 http://spanie.pl/14671-prognoza-pogody-Stronie_Slaskie.html Obserwujmy. Pogoda dla Stronia Śląskiego 5,5 km od Kletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 to może się zamienimy... :lalag: możesz do mnie przujechac w środe :biggrin: i w czwartek rano pojedziemy razem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Marcin 79 jedziesz moze w czwartek ??? bo jak tak to może razem sie bujniemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 witam viragowcow ;)odwiedze was , wlasnie zanabylem magne 1100 :evil:a do wojtka mam rzut beretem hihipozdrowieniaz dolnego slaska pogoda jak na razie super :) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A niech tam nawet leje... nic mi to nie robi :evil: - zobaczyć Was - BEZCENNE :) O - nareszcie głos rozsądku (przypomina mi to jakąś reklamę, ale może się mylę ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Homer w nawiązaniu do rozmowy w Faraonie masz załatwione noclegi obok Janowej Chaty.Gdyby ktoś chciał jeszcze tam przenocować to jest jeszcze ok 40 noclegów. To może i dla mnie się miejsce znajdzie?Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 To może i dla mnie się miejsce znajdzie?Pozdrawiam :smile: Masz załatwione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 No to już niedługo jedziemy...Już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 O - nareszcie głos rozsądku (przypomina mi to jakąś reklamę, ale może się mylę :) ) Kaka ładna maszyna :smile: Nie zapomnij o dowodach wdzięczności dla Hamira i dla mnie ;) Wczoraj wieczorem obwieścili- piątek na Dolnym Śląsku bez deszczu 12-13 st. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 To może i dla mnie się miejsce znajdzie?Pozdrawiam :)Lombardo, miejsce się znajdzie, jak nie w Sniezniku, to tam gdzie Janek proponuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy VTX Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A czy uczestnicy zlotu w Kletnie będą siedzieć na miejscu przez cały weekend czy fruwają troszkę po okolicy. Jak tak to proponuję odwiedzić Złoty Stok i mejsce zwane Skaliskiem (stary kamieniołom z laśnym parkiem przygody i piwko też dają)http://www.skalisko.eu/.Na pewno będzie to interesująca wycieczka i ja z chęcią się podepnę choć jeszcze ze mnie świeży nowicjusz. Gdzie mi tam do takich wyjadaczy.Pozdrawiam ze Złotego Stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Kto z Warszawy rusza :bigrazz: z Neste o 10 w piątek?. oprócz mnie oczywiście :lalag: Dopisujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Eeee, Łysy, dzięki, ale poczytaj wyżej. Wszystko już zaplanowane. Twój pomysł może i dobry, ale jeżeli droga do Złotego Stoku jest nie naprawiona, to się dla czoperowego towarzystwa nie nadaje..... Dziurawo (choć piękna trasa) tam jest.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy VTX Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A gdzie nie ma dróg dziurawych :icon_biggrin: . Jak Wy nie przyjedzieie do Złotego Stoku to ja przy dobrej pogodzie podjadę do Was.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi