kfazimotor Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 w ten wlasnie sposob zostalem dzis wybudzony z porannego rozespania. Ide sobie zamknac brame garazowa skrobiac sie po oszronionej szczece i wsluchujac sie w pyrkot nabierajacego temperaturki silnika, a tu raptem gruuuchh... paskudny dzwiek.Straty: ulamana klamka sprzegla, przerysowane lusterko, wspolczyninik Kurwamaci +5, wspolczynnik Cozagownianydzien +4. Pierwsza gleba motocykla w sezonie i pierwsza od czasu mojej motoreaktywacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Spokojnie to nie glaba tylko Paciak Parkingowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 wspolczyninik Kurwamaci +5Dobre... hehehehe... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 DO DZIAŁU WYPADKI!!!! :) :D :D Wiem, że kiepski żart.... Zwłaszcza przy współczynniku kurwamaci +5 Pozdrawiam ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Spokojnie, mam jedną w sezonie :) Ostatnio miałem w Borkach i do dzisiaj śmigam z połamaną klamką :D p.s. ale do poziomu Kurwamaci +5 jeszcze nie doszedłem :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 dystans zachowany widzę - klamkę się odkupi - nie ma co się przejmować to się zdarza. Lepiej złamać klamkę niż łokieć :) u mnie na podjeździe od garażu leżały wszystie motory jakie miałem. to się naprawdę zdarza. aha - tyle że u mnie się nic nie złamało więc kurwamacia w stopniu 2 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 do dzisiaj śmigam z połamaną klamką Wiedziałem, że prócz Bandita i tego samego CBF-a coś nas jeszcze łączy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 spoko, nie pękaj - kiedyś na parkingu też złożyła mi się stopka. różnica była taka, że właśnie zsiadałem z moto i ugrzązłem z nogą pod nim...i jeszcze taka, że bardziej się śmiałem niż wkurzałem. współczynnik Kurwamaci raczzej niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (...) a tu raptem gruuuchh... paskudny dzwiek.Straty: ulamana klamka sprzegla, przerysowane lusterko, wspolczyninik Kurwamaci +5, wspolczynnik Cozagownianydzien +4. Mysle ze wkrotce ktos zrealizuje pomysl na ktory wlasnie wpadlem: Poduszki antypaciakowe :biggrin:. Czujniki wykryja ze sie moto bez jezdzca przechyla za bardzo, bum! i moto laduje na miekkiej podusi. Z takiej gaz wcale nie musialby uchodzic, a podusia moglaby byc wielorazowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Spokojnie, mam jedną w sezonie :biggrin: Ostatnio miałem w Borkach i do dzisiaj śmigam z połamaną klamką :biggrin: p.s. ale do poziomu Kurwamaci +5 jeszcze nie doszedłem :lalag: nie doszedles do poziomu +5 Kurwamaci bo jestes niesamowicie opanowanym czlowiekiem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Mysle ze wkrotce ktos zrealizuje pomysl na ktory wlasnie wpadlem (...) Czujniki wykryja ze sie moto bez jezdzca przechyla za bardzoKtoś już na ten pomysł wpadł...Przeczytaj październikowy/listopadowy Świat motocykli. Artykuł o 3 kołowym skuterze :icon_twisted: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ktoś już na ten pomysł wpadł...Przeczytaj październikowy/listopadowy Świat motocykli. Artykuł o 3 kołowym skuterze :buttrock: Zmartwiles mnie... skutery motorem postępu ??? :clap:. No dobrze czytalem, tam nic nie ma o poduszkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Gdybyście widzieli jak radośnie glebnąłem z Banditem na środku skrzyżowania na czerwonym świetle bo... wdepnąłem na rozlany olej na stacji benzynowej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 <cenzura> ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Gdybyście widzieli jak radośnie glebnąłem z Banditem na środku skrzyżowania na czerwonym świetle bo... wdepnąłem na rozlany olej na stacji benzynowej ;) Poróbuje sobie to wyobrazic.. az geba mi sie uśmiecha :icon_razz: rozkrocz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi