nullek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 witamtak dexiu mam wersje custom czyli chrom w całej opcji innego nie chciałem fakt miał być 1500 ale jest 800 i nie żałuje bo niema czego na 1500 przyjdzie czas zresztą cały czas szukaja w hameryce jak znajda to zamiana a trwa juz długo bo dostali tzw. kartkowe zamówienie czyli fota tego i tego sprzeta i tu jest problem bo jak chcesz to niema a jak niema kasy to jest heheheh ,wracając do drifta niby ten sam silnik ale rama i wiele innych rzeczy całkiem inna no i sama jazda 800 classic ma o wiele gorsze zawiechy niewiem czemu być może przez to że drift jest o około 30 cm dłuzszy ale co tam mam nadzieje ze sie spotkamy wtedy bedziesz miał okazje sam sprawdzić pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nullek, z tym zawieszeniem być może masz rację. Driftem jeszcze nie śmigałem, więc chętnie go dosiądę. A tak przy okazji, zna któryś z kolegów jakiś inny sposób podciągnięcia tylnego zawieszenia w vn 800 classic, bez zdejmowania koła? Cholera, inaczej nie da rady podejść i obrudzić kluczem : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 A tak przy okazji, zna któryś z kolegów jakiś inny sposób podciągnięcia tylnego zawieszenia w vn 800 classic, bez zdejmowania koła? Cholera, inaczej nie da rady podejść i obrócić kluczem : /Na razie nie znam ,ale mam już w głowie plan dorobienia specjalnego klucza do regulacji. :crossy: Jak będzie gotowy i zda egzamin ,to dam Wam znać. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 ja regulowałem w classicu po zdjaciu bocznej pokrywy i domontazu schowka idze podejsc podciągłem amora w ten sposób na przedostatnia pozycje tylko musisz miec klucz i da rady , ja tera mam problem z driftem bo tak nie idzie po prostu inna rama i nie da sie podejsc wiec koło trza zdjacpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 To jest moja kawa: Teraz dodałem nowe manetki klaksony i piórnik : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 do moich link na dole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Fajny ten czarny - taki dzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 do moich link na dole ... No-no -jest na czym oko zawiesić , pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 A oto moja Ślicznotka ;) te najnowsze z osłoną chłodnice i zaslepką regulatora http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0586fd638a5b0e33.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6461c4b6907a0fd1.html a te jeszcze a wakacji: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b55a7feb76e6f221.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9d34c2bd999fb67.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1d274fc9428a017.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Fotki mojego vn w vroc w sygnaturce. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Moja strona taki mały drifterek przed ubiorem ale juz jest gotowy wiec zapodam nowe fotkipozdro Kuria mać... normalnie PRZEZAJEPIĘKNY sprzęt!!!.Baaaardzo podobają mi się driftery... a tym zakochałem się na amen!.Ile kosztował? Teraz dodałem nowe manetki klaksony i piórnik : Siemanko Wobler. Masz świetną osłonę chłodnicy. Była już jak kupowałeś moto? czy dokładałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Kuria mać... normalnie PRZEZAJEPIĘKNY sprzęt!!!.Baaaardzo podobają mi się driftery... a tym zakochałem się na amen!.Ile kosztował?Siemanko Wobler. Masz świetną osłonę chłodnicy. Była już jak kupowałeś moto? czy dokładałeś? Witaj szpadi - e teraz Szpadi - masz nowego awatarka .Ta osłonka była jak kupiłem . Szukałem ubranego i kupiłem ubranego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No za tą osłonkę wiela bym dał - może chcesz odsprzedać :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No za tą osłonkę wiela bym dał - może chcesz odsprzedać :o) Witaj szwarc widzę ,że dzisiaj masz dobry humor , kupiłem motorek ubrany nie po to by go rozbierać .Motorek to nie kobieta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ale gdybyś kiedyś sprzedawał lub zmieniał moto - pamiętaj jestem pierwszy w kolejce. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi