kondorio Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a jak niby mamy dać znać? gołębi pocztowego nie mamy na stanie:] pozdro ty spisz czasem wogole?? bo ja w robocie siedze i mam wytlumaczenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ty spisz czasem wogole?? bo ja w robocie siedze i mam wytlumaczenie :banghead: ee, kiepskie wytłumaczenie, ja mam lepsze: Jestem świrem i knuję po nocach, komu by tu naklejkę na czoło posadzić :biggrin: pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam wszystkich:) jestem nowy i na razie bez motóra do poważniejszego śmigania, ale przywitać się wypada:) A po wakacjach może się już spotkamy na trasie ;) :) Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACOOO Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witam wszystkich pasjonatow zakochanych w motocyklach i czerpiacych przyjemnosc z jazdy :D niedawno skonczylem swoja kochana cbr 1000f z kupy zlomu powstal pikny motocykl:) teraz tylko jezdzic jestem nowy na forum jak widac ... moze jest tez ktos nowy bedzie razniej sie do was dolczyc w nowym sezonie 2008 :) pozdrowki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam wszystkich nowych kolegów i koleżanki coś tu dawno nie zaglądałem a tu tyle nowych ludków przybyło z Wrocławia i okolic. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanea Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam wszystkich wrocławskich motomaniaków! Z uwag ogólnych, to napiszę tyle, że mam na imię Monika i jestem z Wrocławia. Zainteresowanie do motocykli w rodzinie rozpoczęło się od czasów mojej babci, która jako nieliczna(jak na tamte czasy)reprezentantka płci pięknej :notworthy: dosiadała tych pięknych maszyn. Gdzieś na dnie serca trwała we mnie ta pasja, czekała, aż Ktoś ją rozbudzi.Tak się stało, gdy poznałam mojego ś.p. chłopaka-Piotrka...Pożegnałam Go 22.02, gdy po wypadku na Legnickej następnego dnia odszedł śmigać po"niebieskich autostradach"... Witam Was gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 cześć Yanea, trudno napisać coś więcej może prócz tego że jesteś tu wśród swoich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ja również witam Koleżanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witaj i czuj sie jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapor Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam koleżankę Yanee wśród motocyklowego bractwa! Smutna historia ale życie toczy sie dalej i rzecz w tym żeby wyrwać z niego jak najwięcej. Trzymaj się ciepło.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Również witam, Yanee :P Smutna sprawa, tylu młodych ludzi tak szybko odchodzi :/ Tak jak napisał kolega Bandit22, jesteś teraz wśród swoich, a my nie jesteśmy obojętni na los innych motocyklistów. W każdym razie życzę miłego "forumowania" :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaad Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Siemanko cześć i czołem :biggrin: Mam na imię Andrej od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem ZX6R 98 którego najczęściej można spotkać na krzykach gdzie mieszkam od urodzenia. Witam i pozdrawiam wszystkich motogigantow i motogigantki z całego wroclawia oraz okolic i czekam niecierpliwie "znosząc już jajko" na poprawę pogody i mam nadzieje wspólne latanie :P Szerokiej ... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Powiem Ci, że może już od kwietnia będę mieszkał na Klecinie i motor też zamierzam mieć przy sobie :biggrin: Pod warunkiem, że znajdę sobie jakiś garażw pobliżu. W każdym razie gdzieś tam w okolicy będę się kręcił za miesiąc albo za kilka :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Pozdro Bandit - Krzyki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam!Mam na imię Jacek. Dosiadam Bandytę 1200 NUwielbiam tę maszynę Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi