Mor Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 witam wszystkich nowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angrekoo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam wszystkich .. Właśnie wkraczam w świat Wrocławiskich motocyklistów, wiec będę tu częstym gościem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrenalina Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Angrekoo witaj we Wrocławiu i na forum :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka091 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam wszystkich :notworthy: mam na imię Kuba i śmigam po wrocku na niebieskim bandycie :crossy: i jestem z wrocka mam nadzieje ze się spotkamy np w niedziele na solnym jak pogoda dopisze :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesku Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Siemka, jestem Grzes i latam zieloną kawką, zawsze chętny na wspólne latanie :D Jestem z Wrocławia. Pozdrawiam i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mioo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam, ja również zaczynam nowy sezon we wroc. i od razu pytanie. ktoś ma jakiś namiar na garaż w okolicach ul.Hubskiej, Kamiennej, Św. Jerzego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witamy wszystkich nowych kolegów i zapraszamy więcej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 jeszze troche a wszyscy spotkamy sie w realu o ile dojedziemy do celu po dziurawych drogach. gdzie jest wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 To prawda, że Solny zamknięty dla ruchu? :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus1989 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Ja leciałem autem z 3 tyg temu to spokojnie przejechałem chyba że coś się zmieniło ale wątpię za dużo miejsc parkingowych by znikło . Edytowane 2 Marca 2011 przez Marcus1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry883 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 dwie pierzeje Solnego (te od Rynku) zamykają - tak jak połowę Kiełbaśniczej - od kwietnia. Cytuj 2007 H-D XL883C Sportster Custom + 'Bologna Style' Khrome Werks 2 inch slash cuts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witajcie! Z tej strony Kamil, choć na forum już od jakiegoś czasu - to dopiero teraz dołączyłem do wrocławskich motocyklistów :icon_biggrin: Jestem z Wrocławia i chętnie przyłącze się do tych wszystkich, którzy mają ochotę pośmigać :) latam na czarnej Kawie :icon_biggrin: Witam raz jeszcze wszystkich doświadczonych i tych mniej :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 witaj Kamil to może przyłączysz się do małej czerwcowej parady którą chcę zorganizować na wesele siostry wątek jest założony w nowym temacie zapraszam serdecznie było by miło :notworthy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 CześćNa forum jestem już jakiś czas, nawet się załapałem na jedną imprezkę forumową kiedyś ;) ale z racji, że teraz kupiłem wreszcie pierwszego poważnego sprzęta witam się z Wami ponownie :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 czesc kolego aster, do zobaczyska na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi