stesiu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 tez witam serdecznie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macblach Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzień dobry :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam, Co prawda na forum bardzo stary, lecz w związku z przeprowadzką życiową do Wrocka, witam kolegów tutejszych :biggrin: BTW - jestem tu już 3 miesiące, i kurcze jeszcze nie byłem na mieście. Gdzie tu można na tygodniu wypełznąć? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 powitać Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Miło powitać nowego kolegę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrissR1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ...no ja tez taki "świeżak forumowy" ;D oby do wiosny! :) Heloł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Hellou ; ) Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Czółko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam! :flesje: Sobota wieczór a Ty w domu? Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Sobota wieczór a Ty w domu? Ty w domu to i ja w domu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damaged_Lady Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witajcie wrocławskie amazonki i motocykliści w moim przekonaniu czuć na asfalcie wiosnę, promienie sloneczne też inaczej błyszczą na chromach wdzierając sie przez okna garażu w którym stoi Intruz mój... Na razie pozostanie mi polerować mojego Intruza. Nie oznacza to jednak końca pasji motocyklowej, wręcz przeciwnie jest ona jeszcze bardziej głodnym pragnieniem a w planach przeciez tyle imprez motocyklowych więc do zobaczenia we Wrocławiu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witajcie wrocławskie amazonki i motocykliści w moim przekonaniu czuć na asfalcie wiosnę, promienie sloneczne też inaczej błyszczą na chromach wdzierając sie przez okna garażu w którym stoi Intruz mój... Na razie pozostanie mi polerować mojego Intruza. Nie oznacza to jednak końca pasji motocyklowej, wręcz przeciwnie jest ona jeszcze bardziej głodnym pragnieniem a w planach przeciez tyle imprez motocyklowych więc do zobaczenia we Wrocławiu :buttrock: Damy radę :crossy: Bużka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi