daniel.wro Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Hej, a mógłbyś podrzucić jakieś szczegóły? Jakie warunki wjazdu, jakie koszta? Kurde, tak w ogóle, to masakra, aby chcąc wybrać sie na tor (do tego mały, kartingowy!) trzeba było jechać po 200km w jedną stronę :icon_evil: Nie ma czegoś bliżej? jest - 160 km :) tor jest maly - typowo techniczny, max na prostej 150, najszybszy winkielek 70-80, reszta 40-50. schodzisz bardzo nisko, tor klei sie, ze hej - caly z gumy po kartach. prawdopodobnie lecimy w te niedziele. o blizsze info wal na priv to dam znac gdzie i o ktorej. pozdro Daniel -- EDIT -- a i warunki: 30zl/godz, 80zl/4 godz. Edytowane 19 Lipca 2010 przez daniel.wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 pani Sylwio lewa w górę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha7 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam wszystkich motórzystów z wrocka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3vo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam gg 9558899 - chętny na jazdę zawsze ; ] r6'03 : ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anionit Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Hej... Lewa łapka w górę, prawy nadgarstek w dół... Czarna Aprilia Pegaso jeżdżąca kwadratowo po wrocławskich ulicach, a na niej facet z bananem na gębie to ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, Poruszam się po naszych Wrocławskich drogach wraz z moją kochaną Hondą CBR F3, w malowaniu czarno-żółtym. Gdyby ktoś chciał pośmigać razem, to zapraszam gorąco ;) gg: 5937590 Lewa w góre! Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry883 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 witam wrocławskich motocyklistów, wybiera się ktoś do Nysy na zlot? Właśnie wróciłem ze zlotu w Krotoszynie i apetyt wzrósł, a będzie i okazja pojeździć w kolumnie. Cytuj 2007 H-D XL883C Sportster Custom + 'Bologna Style' Khrome Werks 2 inch slash cuts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jest - 160 km :) tor jest maly - typowo techniczny, max na prostej 150, najszybszy winkielek 70-80, reszta 40-50. schodzisz bardzo nisko, tor klei sie, ze hej - caly z gumy po kartach. prawdopodobnie lecimy w te niedziele. o blizsze info wal na priv to dam znac gdzie i o ktorej. pozdro Daniel -- EDIT -- a i warunki: 30zl/godz, 80zl/4 godz. a gdzie dokładnie jest ten tor? ja bym sie chetnie na niego wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Pewnie chodzi o tor WallRav (czy coś takiego). Stary Kisielin koło Zielonej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej-dtr Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a gdzie dokładnie jest ten tor? ja bym sie chetnie na niego wybrał I co z tym torem? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam!!! od niedawna dołączyłem do grona motocyklistów i mam nadzieję,że przyjmiecie mnie ciepło do swojego składu ;) pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke1111 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam! mam na imie łukasz, jezdze NTVałka, mieszkam teraz we wrocławiu, wiec melduje sie na forum! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrenalina Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Czołem wszystkim Mam na imię Ania i na razie jeżdżę jako plecaczek. Aczkolwiek myślę, że już niedługo się to zmieni. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i witam luke1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Czołem wszystkim Mam na imię Ania i na razie jeżdżę jako plecaczek. Aczkolwiek myślę, że już niedługo się to zmieni. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i witam luke1111 Witamy Andzia, zapraszam na wyjątkowo wygodną kanapę mojej Hanki :wink: Życzę szerokosci-przyczepności :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi