Gość teczixx Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Chce kupic stroboskop do moto. Chce by bylo jedno swiatelko swiecace do przodu. Przerabial ktos juz ten temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Jakie kupic i jak zainstalowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Poszukaj na ebay-u europejskim. Na sto procent widzialem stroboskopy. Jak podlaczyc zapewne opisane bedzie w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Mój kolega robi stroboskopy, jest bardzo dobrym elektronikiem z doświadczeniem. Robi je już kilka lat i wprowadzil wiele ulepszeń. Sam mam je w aucie i są naprawdę mocne, fajnie działają, nawet przy zapalonej lampie. Można programować cykl i regulować szybkość błysków. Może zrobić na 1 lub 2 lampy. Montuje się razem z żarówką bez ingerencji w lampę. Więcej info na stronce:http://www.honda.ezg.pl/ Mogę też dać namiar bezpośredni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja tak z ciekawości zapytam: po co to jest? To spełnia jakąś pożyteczną funkcję? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja tak z ciekawości zapytam: po co to jest? To spełnia jakąś pożyteczną funkcję? Tak... ... laski robia tak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 CHce zeby do stroboskopu byla osobna lampa(jakas siakas mała) a potrzebny mi jest do tego by mnie było widac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja tak z ciekawości zapytam: po co to jest? To spełnia jakąś pożyteczną funkcję? Stoboskop zwany jest potocznie poganiaczem. I może w przyszłości sobie o czymś takim pomyślę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 na prm był instruktaż z fotografiami i informacją co zostało kupione i u kogo, autorstwa bodajże Pastorajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Są jakieś konsekwencje 'prawne' (jak tak to jakie?) za posiadanie stroboskopu? (W sensie.. jak policja zobaczy, że mamy taki bajer)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Napewno tak. Swiatla mrugajace zrezerwowane sa dla sluzb "porzadkowych". Co prawda w kodeksie jest jeszcze mowa o barwie tych swiatel, ale kolor bialy rowniez jest uzywany przez te sluzby. Badz pewien, ze gdy policja Cie zobaczy z takimi swiatlami, to nie bedzie obojetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Tego jestem pewien, ze nie będą obojętni [;, ale co dokładnie mogą za to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Tego jestem pewien, ze nie będą obojętni [;, ale co dokładnie mogą za to zrobić? Zazwyczaj dokonują obrzezania na miejscu. No zabiorą ci dowód, wypiszą skierowanie na przegląd i dadzą klapsa w pupę Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Nie chce tego czesto uzywac ale np na autostradzie moze sie przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 nie chcę się zagłębiać w przepisy bo już mnie czaszka boli jak o tym pomyślę, ale...wg mnie możesz założyć takie urządzenie, ale nie możesz ich używać na publicznych drogach.Podobnie rzecz ma się do reflektorów na dachu pick-upa, wątpię, żeby jakikolwiek przepis pozwalał na jazdę z włączonymi takimi lampami.aha jak już masz takie coś to musi to być urządzenie sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi