Boa Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Czy ktoś prócz Alonzoo (bo nie mogę się z nim skontaktować, aczkolwiek może jeszcze nie wiedzieć, że FM ruszyło) oferował się na forum z maszynką do cięcia wodą? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Raczej tylko Alonzoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) juz jestem dla zainteresowanych zabawą z wodą www.alonzoo.pl.tl [email protected] [email protected] moje najnowsze dzieło: tarcze hamulcowe robione na zamowienie do wzoru koła wraz z przeróbką koła niedługo bede mial zdjecia całego sprzeta http://www.alonzoo.pl.tl/Wild-Star.htm?PHP...33fb3d28bb9b1e0 Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez alonzoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 S fczoraj: http://img12.imageshack.us/my.php?image=img0476mhe.jpg Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 foota artistiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 a co powiecie na ten motocykl do ktorego dorobilem tarcze hamulcowe: http://www.alonzoo.pl.tl/Wild-Star.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Ciekawy, tylko ten kolor jakiś taki biskupi :icon_mrgreen: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=614428020 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez Czarek-fighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Poszukuje kogoś kto wykona mi z mojego projektu błotniki i zbiornik paliwa. Znacie kogoś kogo mogli byście polecic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitner Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zadzwoń albo napisz do tego gościa na pewno da rade http://www.allegro.pl/item583900542_custom...owe_harley.html Miałem jeszcze kontakt do gościa z opola chyba który tez robił takie rzeczy w przystepnej cenie jak znajde jakis kontakt to wrzuce. A mozna wiedziec do jakiego to moto i jakie cześci by potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Do Wildka oczywiście. Chce mu zrobić inne błotniki i zbiornik paliwa. Do tego wsadzić szerszy tylny wahacz i wysunąc koło zdawcze paska napędowego. Widzieł mkiedyś w necie zdjęcia takich wachaczy ale nie moge tego teraz znaleźć. Wiem, że sa firmy które robią takie rzeczy w Stanach. Szukałem na ebayu ale nic nie ma :-( W razie jesli nie znajdę gotowych podzespołów bede szukał kogoś kto zrobi mi wahacz i kogoś kto zrobi dłuższa ośkę żabym mógł wysunąć pas tak żeby motocykl robił jeden ślad z kapciem w granicach 250-280. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitner Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Aha no wiadomo że trzeba sie troszke naszukac i w ogóle żeby zrobic cos oryginalnego i w ogóle.Podsyłąm jeszcze linka do jednego kolesia co tez robi zbiorniki ale troszke drogo ma ale wiadomo ze w tych sprawach to akurat trzeba sie z tym liczyć http://www.allegro.pl/item598964404_custom...nik_paliwa.html Ja obecnie szukam jakies felgi do swojego draga najlepiej jakies samochodowej z rantem lub skrecanej w która mógl bym włożyc zaprojektowany przezemnie wzór tak na opone 200mm ale na razie nic może w niedziele cos na bazarku dorwe jestem dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dzwonięłm do gościa z pierwszego linku, niestety nie odbiera. Będe go jeszcze meczył :biggrin: Mam w rodzinie człowieka, który gdyby nie to, że pije, zrobił by mi wszystko z metalu... niestety nie da się znim teraz dogadać a szkoda bo złoto miał w rękach.... Tak sobie teraz siedze i liczę ile jeszcze będe musiałwydać na różne dodatki, lampy, kierunki, lusterka.... ech życie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja już dawno przestałem liczyć :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wziąłem się za ten pomysł nie w zimie jak był na to czas tylko teraz jak się sezon zaczął.... Dla tego w tym roku zostawię oryginalna ramę a w przyszłym roku będzie juz zmienione wszystko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Uzbrój się w cierpliwość :flesje: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi