Gawron Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 No może mi sie uda DRZ dzis w Wawie zobaczyc akurat jade. DRZ na torze Crossowym da rade? Czy gdzies jest jakis konkretny topic/artyk o kosztach serwisowania 2T ? dowolny model tak by miec pojecie. Bo moze mnie stac ;Phttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9&hl=utrzymanie Jest tego makabrycznie dużo ale jak bedziesz sprytny to wystarczy ze przeczytasz kilka sensowniejszych postów i wszystko bedizesz wiedział o utrzymaniu 2T. Temat jest niby o 125 ale wypowiadało sie kilka osob co ma ćwiartki itp.No bo mysle ze jak byś kupował 2T to raczej 250 skoro masz już jakieś tam doświadczenie z motoryzacją :icon_biggrin: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 DRZ na torze Crossowym da rade? odpowiednia regulacja zawiasu i da rade , chodzi o wersję E, tzw "wyczynową" :crossy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 a ja bym stawial na dr 350 dosc wytrzymaly nie drogi w obsludze .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 DR350 jest teraz moim zdaniem za bardzo w cenie, żeby się na to skusić. Za cene dr350 można mieć dużo lepszych sprzętów i młodszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 DR350 jest teraz moim zdaniem za bardzo w cenie, żeby się na to skusić. Za cene dr350 można mieć dużo lepszych sprzętów i młodszych. Uważam dokładnie tak samo :banghead: Ostatnimi czasy strasznie dużo hałasu wokół tych motocykli.Nie będe się wypowiadał szczegółowo bo nigdy nie posiadałem dr-y .Jedno jest pewne, za moto z tych roczników dać tyle kasy ........ ..-Sam zastanawiałem sie nad dr 350 ,ale kupiłem tt600r i jestem zadowolony,-bez obrazy chłopaki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Moim zdaniem post Gawrona podsumowuje idealnie odpowiedź na pytanie, własciwie wystarczy to przeczytać i wszystko na temat. Reszta to już dyskusje wtórne.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ok dzieki wszystki za opinie :biggrin: napewno duzo wniosly . Faktycznie szukam czegos ala DR-Z a jak sie naucze lepiej i bede miec ochote na powazne walki na torze etc to kupie po prostu nowa 125cm MotoX za rok .Z tego co czytam czyms takim mozna sie spokojnie bawic z powodzeniem na torze :cool: Jak ktos slyszal o DR-Z 400E na sprzedaz w dobrym stanie to prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam widze ze duzo debatujecie na temat dr-z i o jego cenach. W sumie macie racje ze nie da sie wyciagnac do 10000 tys dobrej maszyny ale to tylko raczej w Polsce. Ja kupilem swoja S w Londynie przez ebay.co.uk poprostu wylicytowalem moto bez ogladania pojechalem i kupilem. Prawde mowiac motor byl w stanie takim jak byl opisany wiec wielkie brawa dla Anglikow za szczerosc :biggrin: a tak do rzeczy to dalem za niego przy dzisiejszym stanie funta ok 6500zl lacznie z przewozka. moto chula jak szalone do tego bylo w nim kilka gratisow jak kierownica Renthala (czy jak to sie pisze) nowe plastiki okleiny n-styl'a linka hamulca w stalowym oplocie alarm i jeszcze kilka innych popierdol. Tak wiec zaryzykowalem bez ogaldania i mam swietny sprzet dodam ze moto jest 02 roku wiec moze warto czasem ryzykowac. W przyszlymmroku kupuje raczej wr i tez na podobnych zasadach. A jezeli chodzi o agresywna jazde to odradzam wersje S zawiecha nie wytzymuje no i troche wazy ale z tego co czytalem to dr-z 400/ dr-z 400 E daly by rade. Powodzenia w kupowaniu i moim zdaniem Anglicy nie puszczaja walow a pozatym stac ich na godne utzrymanie a i dr-z chodza tam w niskich cenach nie wiem co jezt powodem trzeba nie mniej jednak szukac :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jeżeli chodzi o DRZ400 to mój brat me wersje kopaną. Jest to najlżejsza DRZta z najlepszym zawieszeniem z całej rodzinki a przy czym koszty serwisu są znacznie tańsze niż przy motocyklach takich jak, KTM EXC czy Yamaha WR. Poprostu regularna zmiana oleju z filtrem, przegląd jak potrzeba to wymiana łańcuszka i wsio, reszta to materiały eksploatacyjne. Brat kupił dużo Ciekawych gratów do niej: Kiera reikon fatbar, handbary z listwa acerbis. Moto jest zarejestrowane i ubezpieczone, serwisowane na bierząco w bardzo ładnym staniem. Myśle że za 12,500 odda. Tutaj daje linki do fotek i testu z MOTOCYKLA pt "Nowa Broń":http://www.bikepics.com/members/enduroboj/01drz400/:http://www.bikepics.com/members/enduroboj/unknown/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja tez uwazam ze wersje dr-z kopane sa pozonnymi sprzetami mocne w miare lekki wytrzyamale czytalem nawet ze dr-z 400 moze byc porownywalny do wr 400 (czytalem to w Swiecie motocykli ) wersja S to takze pozonny sprzet ale moim zdaniem nie nadaje sie na tor w ciezkim terenie tez jest roznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No to sprzet dla Ciebie jak znalazł :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 No to sprzet dla Ciebie jak znalazł ;)No chetnie zobacze sprzeta-> PW wyslane. Ktos zna to moto ? :( :D :clap: Godne polecenia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi