qurim Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam! Prosze wszystkich dobrodusznych forumowiczów o podpisanie petycji. wyjasnienie sytuacji jest tu: http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 a tu petycja:http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html pozycja 3 - miasto , pozycja 4 - kraj Dzieki. :clap: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Podpisałam chyba przedwczoraj nawet.Szkoda, że sam nie zrobił z siebie "artystycznej metafory świata, w ktorym ludzie umierają z głodu", byłoby jednego ch** mniej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 wlasnie przed chwila podpisalem. i zgadzam sie z Niecne Zielone Oczy, ku**sa powinni powiesic za jaja za cos takiego!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Podpisałem. Straszny pomysł - zabijając jedno stworzenie starać się tym samym zwrócić uwagę na śmierć innych. "Wszystko to, co uczyniliście jednemu z braci moich najmniejszych, mnieście uczynili." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Podpisałem przed chwilą, brak mi słów żeby określić tego zwyrodnialca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Oczywiście też juz podpisane, dobrze ze znów się pojawił temat ! Pawel PS. Nie komentuje zachowania tego chu... echhh, denerwować mi się nie wolno ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ku*wa co za h......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 zmasturbował bym takiego człona młotkiem. Wpisałem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Poszło, na pohybel sku***synowi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) 1.Ciekawe ilu Formowiczów, którzy podpisali się lub podpiszą pod petycją zna hiszpański... :biggrin: 2.Czy mój podpis cokolwiek zmieni? Edytowane 13 Listopada 2007 przez marcpol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) To q.......t...a.....s Edytowane 13 Listopada 2007 przez VARTAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 1.Ciekawe ilu Formowiczów, którzy podpisali się lub podpiszą pod petycją zna hiszpański... :biggrin: 2.Czy mój podpis cokolwiek zmieni? A po co komu hiszpanski? Wazne ze martwia sie losem biednego pieska. Ja torche znam hiszpanski/portugalski bo pracowalem 1.5 roku z brazylijczykami (portugese) ktorzy sa najlepszym narodem na swiecie jaki poznalem .My Polacy mamy wiele wspolnego z nimi lecz niestety nie mozemy sie pochwalic ojczyzna ani jazda na moto w porownaniu z nimi. MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Też się podpisałem, zgadzam się z wypowiedziami, ale że nie przeklinam to nie będę nic dodawał od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Sluszna koncepcja Niecne... Skoro taki z niego artysta, to czemu sam sie nie skrempowal i nie zaglodzil na smierc? Nikt mu nie mowil ze artysci zyskuja rozglos po smierci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 podpisałem.Uciąć łeb artysto-po***om, Stara prawda człowiek jest najgorszą bestią :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi