konikkonik Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Pochłonołem 'Twist<<" Keith nie napisał tylko "Twista.." ale kilka innych publikacji razem z Ibbottem i Gordonem: http://www.allbookstores.com/author/Keith_Code_p1.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnysixcannons Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Keith nie napisał tylko "Twista.." Wiem !Wybieram się do Ciebie po wiedzę.Jestem z sekty( znaczy pro-motora)Niestety jestem słabo anglo jezyczny.Ale na pewno to przeczytam.Dzięki za link.Pozdro johnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wiem !Wybieram się do Ciebie po wiedzę.Jestem z sekty( znaczy pro-motora)Niestety jestem słabo anglo jezyczny.Ale na pewno to przeczytam.Dzięki za link.Pozdro johnny Zawsze służę pomocą w tłumaczeniu, tylko trzeba przyjść ze swoim egzemplarzem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Do ww. książki polecam "Jak jeździć motocyklem i skuterem" Andrzeja Kwiatkowskiego i Krzysztofa Bruna. Piękny polski język i brak robienia debila z czytelnika, jak to ma miejsce w pewnych dwóch popularnych książkach amerykańskiego pochodzenia. Kupilem - mialem farta bo szybko znalazlem. Faktycznie - napisana przez osoby z wlasciwa wiedza i we wlasciwy sposob. Warto! Szkoda ze teraz nikt tak nie pisze - a taka aktualizacja bardzo by sie przydala. Powinna stac przed "Motocyklista doskonalym" (moim zdaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Cytat(Tomek Kulik @ 27.01.2010 - 06:43) * Do ww. książki polecam "Jak jeździć motocyklem i skuterem" Andrzeja Kwiatkowskiego i Krzysztofa Bruna. Piękny polski język i brak robienia debila z czytelnika, jak to ma miejsce w pewnych dwóch popularnych książkach amerykańskiego pochodzenia. Z rok temu kupiłem tę książkę na allegro. Jest w świetnym stanie i kosztowała jedną złotówkę + 5 zł za przesyłkę. Jak widać u niektórych takie pozycje się tylko kurzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Z rok temu kupiłem tę książkę na allegro. Jest w świetnym stanie i kosztowała jedną złotówkę + 5 zł za przesyłkę. Jak widać u niektórych takie pozycje się tylko kurzą... Gdzieś na zagranicznych aukcjach widziałem stronę/serwis, gdzie ludzie wpisują czego szukają, a sprzedawcy wstawiają im linki do swoich przedmiotów. Szkoda, że u nas nie ma czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi