Zbyhoo Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Problem taki, że moto stoi 40 km od mojego domu, w ciepłej i suchej piwnicy babcinego domu. U mnie w blaszaku miałaby MZcia znacznie gorsze warunki zimowania. Wiosną dopiero, gdy ją przyprowadzę, zajmę sie tematem. Dzięki za wykaz zębatek! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Siemanko!!!Ja w swojej etuni jeszcze duzo nie zmienialem ale na koncie juz mam: - simering zamiast gumowej manszety w pompie hamulca- manualny wylacznik pradu nie duzo tego ale dopiero sie rozkrecam :idea: !!!!!!!!!!!!!!!! pozdroweczka :buttrock: dzis znowu jezdzilem-ae zmarzlem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 ktos na allegro sprzedaje fajki z diodami tzn ktore przy przeskoku iskry emituja jakies swiatlo... aukcja niby dla posiadaczy mz i simsonow ale wiadomo ze fajki sa uniwersalne...Slyszalem ze takie fajki tuningowe nie sa zbyt wysokiej jakosci czy moze ktos to potwierdzic lub temu zaprzeczyc??? bo niby pierdola ale oprocz walorrow estetycznych to dobra sprawa jezeli chce sie sprawdzic czy jest iskra szczegolnie przy module elektronicznym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Wczoraj wykonałem miernik temperatury z tymi 10-cioma diodami LED, zamontowałem nowa stacyjke ale nie orginał z mz (juz nikt mi nie odpali moto bez mojego kluczyka). Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Ta Bemka tonie moja ale jestem w trakcje zamontowania identycznych stroboskopów.Polecam tam macie wszystkie namiary.http://www.budyn.riders.pl/zrobsam/zrobsam.htm :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 23 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Dzisiaj załozyłem cylinder i głowice, robiłem mały tuning (nacinałem tłok) został mi jeszcze montaz gaznika. i złozenie predkosciomierza bo sie rosypał, aha jeszcze jedno mi zostało kupno nowego akumulatora bo ten szwankował jeeszcze przed zima a po zimie to juz zupełnie mu odbiło. Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Witam to moja 1 odpowiedz bo dopiero znalazłem to forum w necie :) no zaczynam: Ja mam w swojej ECI białe zegary, polerke wszystkiego na kierownicy, owiewke z kierynkowskazami TIGER czarna, iwiewki na dłonie, boczna stopke i planuje kupic sibie takie nakrecane na wentyle tzw Laserowe koła :( oparte na diodzie LED niebieskiej fajny efekt wieczorami i noca szczególnie widoczne :( no jeszcze kareteczke na reflektorze wiec etke mam lekko enduro-sportowo-turystyczna :) a i jest to MZ ETZ 250 rocznik 87 z tarcza z przodu kolorek srebrny postaram sie kiedys wrzucic noze zdjecie bo mam stare i troche nieaktualne jeszcze bez bajerkow byla tylko zwykla ecia a teraz to perła Olsztyna :( Pozdrawiam [glow=red:8e6f03aaa2]Krzych[/glow:8e6f03aaa2] :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibol Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ktos na allegro sprzedaje fajki z diodami tzn ktore przy przeskoku iskry emituja jakies swiatlo... aukcja niby dla posiadaczy mz i simsonow ale wiadomo ze fajki sa uniwersalne...Slyszalem ze takie fajki tuningowe nie sa zbyt wysokiej jakosci czy moze ktos to potwierdzic lub temu zaprzeczyc??? bo niby pierdola ale oprocz walorrow estetycznych to dobra sprawa jezeli chce sie sprawdzic czy jest iskra szczegolnie przy module elektronicznym..... Tak, ja posiadam taka fajke. Nie zauwazylem zadnych negatywnych stron jej uzytkowania. Dzieki niej bez problemu moge sprawdzic nie tyle czy jest iskra, bo rownie dobrze moze dochodzic do swiecy a nie bedzie przeskakiwac - tak mi mowi logika, lub bedzie za slaba pod cisnieniem, ale czy dochodzi prac do swiecy. Poza tym to ciekawe i przyjemne moc poobserwowac jak szybko bije serce mojej ETKi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 No to ja tez sie jeszcze pochwale moim motorkiem :) W sumie nic wielkiego ... przezroczyste zegary, przednie kierunkowskazy w lusterkach (home made ... ale trza bedzie inne zamontowac bo te sie policji nie podobaja) ... tyle kierunkowskazy w rurach ramy (tez do wymiany ... stroze prawa sa nieugieci :) ) ... a tak to hmm ... lakier: zielony metalik, na zbiorniku napis "MZ muszkieter" tylna oponka kostka ... przod moze tez niedlugo... dwie skrzynki na narzedzia i inne zawsze potrzebne drobiazgi ... aaa ... tylna lampa od junaka (ale jakos przestala mi sie podobac (pora na zmiane) ... hmm ... no i to juz chyba wszystko jedyne zdjecie jakie mam to http://www.muszkieter.z.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Witam!!! Hmmm....Pozwole sobie skomentowac troja ETKe!!! :? :lol: !!! Ogólnie widac ze bardzo dopracowana!!!! A co bym zmienil!!!??? Napewno Te migacze zarówno sprzodu jak i z Tyłu!!!! Lampe Tylna i załozył bym uchwyt dla pasarzera bo tak jakos ,,łyso,, :? Pozdrawiam Veteranos! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 hehe ... luzik ... wlasnie zbieram sie do zmiany kierunkow zarowno przednich jak i tylnych ... i tylna lampa tez bedzie nowa ... ale uchwytu nie bedzie ... --> wole jak sie dziewczyna mnie trzyma :lol: Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Panowie ostatnio zauważyłem całkiem fajny patent. A mianowicie Kontrolki rozładowania akumulatora, całkiem fajne i przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 a jak to dziala ta kontrolka? choc mam zawsze akumulatorek ok to jestem ciekawy jak to wyglada i dziala :) 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Witka MZ ETZ 250 '84 - plastikowe blotniki (pod kolor)- opony: tyl dunlop 110/90 przod bridgestone 90/90- biale tarcze zegarow- kontrolki wykonane z roznokolorowych diod led- niebieska zarowka w lampie - elektroniczny przerywacz kierunkowskazow- obnizone przednie zawieszenie ;) - podwyrzszone tylne zawieszenie (regulacja 5 klikow) :( - sportowy wydech (glosny) :(- zacisk TOKICO (SV 650) UNDER CONSTRUCTION - pompa od japonii UNDER CONSTRUCTION- siodlo od 251 UNDER CONSTRUCTION- polerka kanalow UNDER CONSTRUCTION- planowanie glowicy UNDER CONSTRUCTION- pasowanie tloka na 0,07 UNDER CONSTRUCTION- hromowanie pierscienia gornego UNDER CONSTRUCTION- wypelnienie skrzyni korbowej UNDER CONSTRUCTION- instalacja modulu zaplonowego UNDER CONSTRUCTION- jak sie uda to jeszcze zamienie metalowe boczki na plastik... ale to sie zobaczy.Koniec prac przewiduje na czerwiec. Zdjecia dla zainteresowanychPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Mi możesz wysłać zdjęcia. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi