Gość joserodo Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 mnie przez cala dlugos cyferblatu analog pokazuje 5km/h za duzo U mnie w zJawie było podobnie, to przy zmianie ceferblatów, przesunałem wskazówkę na osi i teraz oba wskazują mniej więcej identyczną prędkość. Co do podświetlenia to zaaplikowałem dwie diody do wnętrza obudowy licznika (jakośc udało się je tam wcisnąć. Aktualnie pracuje nad tym żeby licznik elektroniczny (bez obudowy: tylko wyświetlach i elektronikę) umieścić wewnątrz licznika analogowego (wycięcie w cyferblacie) widziałem gdzieś takie rozwiązanie i zajebiście mi sie podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AddaM Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Czy ktos moze jasno napisac o takich patentach jak: wyswietlacz biegow, termometr,moze jakis wskaznik pomiaru poziomu paliwa...moze o czyms wiecej???z gory dzieki :buttrock: pozdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 O wy[wietlacz biegow zapytaj na priv MlodegoVFR on mial cos takiego w etz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 O wy[wietlacz biegow zapytaj na priv MlodegoVFR on mial cos takiego w etz Viperpl tez ma taki w swojej eci Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Viper tez ma :eek2: :eek2: :eek2: 8O 8O 8O Musze go zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dejvid Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Witam Ekipe. Bajerki... Nie wiem czy to bajer, ale buduje draga na bazie MZ. Ramę wziąłem z MZ ES 250/1 z 1978roku. troche ja dociąłem. obecnie konczy sie za bakiem-tam tez jest gorny punkt mocowania tylnych amorków. Przednie zawieszenie pochodzi z ETZ 251(łacznie z hamulcem). Koła: przód 18'' , tył''. Maszyna jest niska. Siodełko jest roche powyzej kolana. Waży około 120 kg. Postaram sie podesłać zdjecie to wtedy łatwiej zrozumiecie ten zgamatwany opis. Pozdrawiam. Dejvid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jako ze ostatnio przestalem jezdzic na mojej etce a raczej przy niej dlubac (czytaj post Poscig w dziale Przy Piwie) zalozylem sobie zapalniczke (gniazdo ) samochodowa podlaczyle plus ze stacyjki tak aby bylo tam zasilanie bez wlonczonego zaplonu gniazdo umiescilem w miejscu plastikowej zatyczki kierownicy mase podpielem pod mase w lampie. Dla mnie ten bajerek jest bardzo przydatny gdyz mam prostownik na gniazdko zapalniczki i kompresor do pompowania kól i latarke i duzo innych rzeczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 ten patent z zapalniczka to ja juz miałem dawno, paten był fajny dla palacych ale zuciłem palenie i usunełem zapalniczke mojej pestji i teraz tego załuje bo znowu zaczełem palic. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszt Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 wracając do podświetlania sigmy to u mnie wyglada to mniej wiecej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 wracajac do licznika to jetew w trakcie zakupu licznika ktory ma baaaaardzo duzo funkcji np liczy przyspiech do 100km/h jak zamontuje to napisze o efektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 jesli chodzi o bajery w mojej MZ ETZ 250 to wepchalem SIEDZENIE oraz BAK od KAWASAKI GPZ 900 :banghead: nie bylo lekko z tej racji ze bak byl 10 cm dluzszy niz seryjny oraz mial inne mocowania , zreszta do siedzenia tez musialem troche inne zaczepy zrobic . Ale wiecie "tu sie utnie , tam zaspawa " i jest GIT.jeszcze do tego kupilem lusterka typu łezki ( imitacja chromu ) - malo w nich widze co sie dzieje za mna ale bajer niezly :banghead: a wracajac do baku i siedzenia to motor wyglada naprawde o NIEBO lepiej, sprawia wrazenie wiekszego niz jest w rzeczywistosci. po prostu motocykl zaczyna wygladac agresywniej :twisted: w przyszlosci moze zakupie jakies mini kierunki. Ps. jestem nowy i witam wszystkich weteranow.jesli kogos beda interesowaly fotki tego wynalazku to piszcie ( bede mial najprawdopodobniej juz w ten weekend ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 wyslij zdjecia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 najlepiej to zapodaj na forum te fotki, moga byc ciekawe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 jak obiecalem wrzucam fotki mojego sprzeta na forum.jesli ktos chce wieksze i wiecej to prosze o maila bo tutaj mnie rozdzielczosc ogranicza.mile widziane wszelkie uwagi. Ps. ruszcze cos ten temat bo jak widze to od tygodnia nikt nic nie pisze. czyzbyscie wyczerpali inwencje tworcza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 wiesz co ale na moj gust to ta okrogła lampa z tyłu nie pasuje do tego motorku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi