zbyhu Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Czolem! To ja tez poprosze :D.[email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 M@łpa z góry dzięki za przesłanie zdjęć i schematów, i czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 26 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 ok chłopaki wysłane ktos jeszcze chce topiszcie pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Mi możesz wysłać jeżeli nie sprawi Ci to problemu. 8) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 to ja też poproszę:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 co prawda mam próbną maturkę w poniedziałek i zakuwam ale trzeba sobie przerwe zrobić :D też poprosze na [email protected] PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 No jak juz hurtem to mi równiez możesz podesłać na [email protected] Dzięki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 26 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 ok wysle wam jak znajde troszke czasu (matura)Zdjec jeszcze niemam ale jak zrobie to zeskanuje i wysle teddy podaj meila bo wrozka nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 4 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 No chłopaki na zdjecia to musicie troszke poczekac bo jestem spłukany (oblewałem mature) i nie mam kasy na klisze i puzniej na wywołanie, czyba ze kumpel pozyczy mi cyfrówe ale on zapadł sie chyba pod ziemie nigdzie nie moge go dorwac. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 W każdym bądź razie jak bedzie mial zdjecia to przeslij. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 ok chłopaki zdjecia wysłałem jezeli o kims zapomniałem to niech krzyczy do mnie a ja na bank wysle. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 No to ja tez poproszę :mrgreen: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 9 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 ok wysłane ktos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 M@łpa wyslales mi 5 zdjęć ale nie wiem czemu 2 z nich nie działają. Mam 3 z widokiem na cylinder, czy mógłbyś jeszcze raz wysłać te 2 inne zdjęcia? Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 a czy ktoś ma te świecące wentle na koła czy to dobry patent? i gdzie to można kupić oprócz allegro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi