szramer Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 www.motobox.plw Bielsku-Białej Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 29 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 www.motobox.plw Bielsku-BiałejTHX!! Dzwoniłem i chyba to jest to! 60 zeta z metra i po 30 zeta za końcówkę. Można im przesłać na wzór stare przewody, a oni odsyłają gotowe nówki 8) . Jak styknie kasy to się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 ... liczmy 2 m przewodu + 6 koncowek = 300 PLN, robocizna za gratis?W HG gotowe przewody do R6 kosztuja 99 EUR (z TĂV, co wazne w tym wypadku)... wiec chyba sie jednak nie skusze, chyba, ze uda misie kupic z metra przewody kewlarowe, i dam je zakuc. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 www.motobox.plw Bielsku-BiałejTHX!! Dzwoniłem i chyba to jest to! 60 zeta z metra i po 30 zeta za końcówkę. Można im przesłać na wzór stare przewody, a oni odsyłają gotowe nówki 8) . Jak styknie kasy to się zdecyduję.no to co Vlaad czekam na browara jak byś czasem po nie przyjechał :D oby Ci dobrze służyły :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 30 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 no to co Vlaad czekam na browara jak byś czasem po nie przyjechał :D oby Ci dobrze służyły :DJak kupię i będę miał trochę luzu z czasem to zgadamy się na konsumpcję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 11 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 W końcu kupiłem przewody w Wa-wie, firma PTM - sprzedaje przewody Goodridge. Szybko, sprawnie i niezbyt drogo. Stare przewody miałem ze sobą więc nie było problemu - 20 min i gotowe. Cena też nie z księżyca, komplet ok 400 PLN (w tym wszystkie śruby, uszczelki itp) oraz dożywotnia gwarancja. Mogę ich polecić (dawny importer Triumph-a). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 W końcu kupiłem przewody w Wa-wie' date=' firma PTM - sprzedaje przewody Goodridge. Szybko, sprawnie i niezbyt drogo. Stare przewody miałem ze sobą więc nie było problemu - 20 min i gotowe. Cena też nie z księżyca, komplet ok 400 PLN (w tym wszystkie śruby, uszczelki itp) oraz dożywotnia gwarancja. Mogę ich polecić (dawny importer Triumph-a).[/quote'] Komplet tzn. przód i tył czy tylko przód i 2 tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 11 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Komplet tzn. przód i tył czy tylko przód i 2 tarcze?Tzn: tzry przewody na przód (jeden od pompy do rozdzielacza i dwa od rozdzielacza do zacisków). Można to było zrobić dwoma dłuższymi przewodami, ale postanowiłem zostawić oryginalny układ przewodów. Do długości 1 m przewodu jest jedna cena ok 120 PLN. Z tyłu mam bęben. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Przewody Vlaada już założone i ... powiem sczzerze, że fefekt zajebisty. Klama twarda jak deska, żadnej zbędnej elastyczności i uczucia jakby układ był wręcz zapowietrzony, jak to było wcześniej. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Dobra a teraz pytanie od strony technicznej... jaka jest różnica w cenie między zwykłymi przewodami hamulcowymi a takimi w oplocie? Mój przewód ma ze 20 lat i trzeba było by go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Vlaad chyba pisał powyżej. do Jego Hondy kosztowały po 120 złsztuka, ale Ty samson masz tylko jedna tarcza, więc chyba się to zamknie w tych granicach (albo trochę więcej, bo przewód jest dłuższy) Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Mi zależy na porównaniu do przewodów klasycznych bez oplotu. Mój motocykl nie osiąga zawrotnych prędkości i nie wiem czy nie będzie to tylko zbędny bajer do poszpanowania pod knajpą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 11 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Prawdę mówiąc nigdzie nie widziałem "gumiaków", więc trudno mi porównywać ceny. Obawiam się, że jak "gumiaki" to tylko oryginalne z Hondy - czyli cena też pewnie podobna :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi