Stan Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item264791452_dniepr_650_enduro.html :evil: Edytowane 10 Listopada 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Co może Electra (która podobno nie skręca :bigrazz: ) Warto obejżeć wszystkie z listy, pięknie sprowadzają na ziemię :biggrin: Sprowadzają na ziemię? Przez ten twój film mam dopiero doła psychicznego :buttrock: Prześlę Ci rachunki od psychoanalityka (bez fachowej pomocy z tego sam nie wyjdę) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 :icon_evil:Założymy grupę wsparcia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Ci policjanci na elektrach wymiatają.A co do tych motocyklistów co po ulicach jeżdżą tak to respekt za umiejętności ale nagana za brak wyobraźni.dzisiaj kumpel mi wysłał coś co mnie przeraziłoUwaga nie wiem czy to nie są montaże,2.Tylko dla ludzi o mocnych nerwach(ja po 1/3 zemdlałem prawie i wyłączyłem)3.to są zdjęcia zmasakrowanych po wypadkowych ciał.Powtórzę to raz jeszcze to jest straszne,sam zacząłem się bać ulic!!!!!!!http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm Edytowane 10 Listopada 2007 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nigdy nie prowadziłem takiego sprzęta, więc nie wiem jak się kładzie w zakręty, ale technika pokonywania zakrętów bardziej pasuje do ściga. Jak dla mnie to wystawianie tak głęboko kolana i balans zadkiem na tym moto wygląda komicznie. No ale może po prostu się nie znam i nie da się inaczej przy tej prędkości. :wink:Każdy kloc kładzie sie jednakowo... tylko do podłogi:biggrin: Ale zakrety ciekawe,prawie jak w Bieszczadach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Co prawda to prawda ten cały dragons tail przy bieszczadzkich serpentynach to cienizna jedna wielka:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 . I na datę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Policjanci szczerze wątpię aby na ścigu sobie poradzili. Edytowane 11 Listopada 2007 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 . I na datę :cool:To nasi pradziadowie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ale jak fajnie popatrzeć na ich wyczyn :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi