karlo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 z Radomia do Częstochowy mielismy 200km z czego na początku padało około30km, poźniej zachmurzenie i słonko :) Po drodze kumpel przejechał psa( nie specjalnie oczywiście), ale nic mu się nie stało (tzn kumplowi). Imprezka niesamowita, do zobaczenia za rok :cool: :bigrazz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Tutaj artykuł i foty z oficjalnej stronki Jasnej Góry:http://www.jasnagora.com/wydarzenie.php?ID=3730 Super impreza i ekstra fotki nawet znalazłem się na dwóch :lalag: (nr 50 i 55) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Maszyn było od licha i ciut ciut :-).Fajna impra, tylko to politykowanie klechów mnie rozpierdziela.... widać agitację na każdym kroku. Kij im w ucho.... ale mimo to warto było pojechać tam. Szpadi, pytam z czystej ciekawości: gdzie ty zauważyłeś to "politykownie klechów i agitację na każdym kroku" podczas tego zlotu w Częstochowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Jaro Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A dla tych co by sobie chcieli mieć PANORAMĘ i wrzucić w ramkę daję coś od siebie :) PANORAMA 1 PANORAMA 2 P.S Mam nadzieję, że się spodoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 nieźle mnie widać na pierwszej panoramie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 heheh.... nie mam pojęcia jak to się stało. Jechaliśmy razem... a po chwili za jakąś inną grupą :-)... Zajechaliśmy na Górkę tuż przed rozpoczęciem parady....potem rzeką motocykli wpłynęliśmy na JG...Hehe my właśnie też nie wiemy jak to się stało :lalag: Jechaliśmy z jakąś duuuuużą grupą w kamizelkach na Górkę... Tak sobie stwierdziliśmy, że już więcej tam nie pojedziemy, bo lepiej uderzać od razu na Jasną Górę :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Szpadi, pytam z czystej ciekawości: gdzie ty zauważyłeś to "politykownie klechów i agitację na każdym kroku" podczas tego zlotu w Częstochowie?Sam chciałem o to zapytać. W nagraniach, które są na stronie JG nie uświadczyłem niczego takiego... Chyba że coś wycięli :-). Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 jednak pojechałem , z planowanych 6 osób zostałem tylko ja i 4umowy ED Manetka (KURCZAK) ... Przejechałem sie (600km w obie strony) , zmarzłem , sprzęt poświęciłem, nie żałuję , za rok jak będzie wszycho OK to też pojade... Szkoda tylko , że Kurczak dał sie ustrzelić psu który przyczaił sie na nas jak na ciągłej wyprzedzaliśmy ... Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 przed chwilą na tvn turbo było info o zlocie. I na koniec byłem pokazany ja moj kuzyn i chyba tomulus :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Jaro Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 nieźle mnie widać na pierwszej panoramie :flesje:A gdzie jesteś ??:icon_mrgreen: Myśmy nie wjeżdżali na trawe obawą o późniejsze z niej wyjechanie i staliśmy przed wejściem do klasztoru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A gdzie jesteś ??:P Myśmy nie wjeżdżali na trawe obawą o późniejsze z niej wyjechanie i staliśmy przed wejściem do klasztoru:) jestem na dole zdjęcia (obcina mi połowę przedniego koła w moto) jadąc od prawej do lewej to prawie sam początek zdjęcia. siedzę na czerwonej CB500 w ciemnym kombi i zielonej bluzie pod kurtką, obok 4umowego kolegi the69x na gsxf600 z kufrem. jesteśmy przy ścieżce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Jaro Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 jestem na dole zdjęcia (obcina mi połowę przedniego koła w moto) jadąc od prawej do lewej to prawie sam początek zdjęcia. siedzę na czerwonej CB500 w ciemnym kombi i zielonej bluzie pod kurtką, obok 4umowego kolegi the69x na gsxf600 z kufrem. jesteśmy przy ścieżce...No fajnie fajnie widzę widzę, fajna pamiątka :P szkoda, że my tam gdzieś nie staliśmy, ale cóż ważne, że się było;)Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonfox Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Widze ze nie tylko ja sie znalazlem na stronce Jasnej Góry :P http://www.jasnagora.com/galZdjecMiniNews.php?ID=3730&idz=50 w czerwono czarno bialych kombi jestem ja i moja Dorotka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) To kolega przechodził kilka razy koło mnie :cool: Patrząc na ołtarz spod namiotu to byłem na rogu po prawej stronie... :icon_biggrin: Czarne kombi vanucci ;) Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmci Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 przed chwilą na tvn turbo było info o zlocie. I na koniec byłem pokazany ja moj kuzyn i chyba tomulus :-)Udało mi się to zgrać:RelacjaKrótka wzmianka o rozpoczęciu sezonu na Bemowie i Częstochowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi