JarekM Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tak, rzeczywiście w tym roku na górce była straszny "sajgon". Chwilami nikt nie panował nad porządkiem na drodze dojazdowej, która nie jest przystosowana do takiego natężenia ruchu.. Poza tym myślę, że w 2008 roku będzie jeszcze więcej motorów i głęboko zastanawiam się czy jechać na górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Oby tylko pogoda dopisała tak jak w tym rokuJak nie dopisze to też polece , mały hardcore początkiem sezonu nie zaszkodzi ... :biggrin: duzo km zrobiłem w deszczu i jakoś żyje (wegetuję???) P.S. a temat rozwija sie podobnie jak rok temu ... Dziwić sie nie ma co , towarzystwo wygłodniałe , śmigania spragnione. Ja czekam tylko na wolny weekend lub święta i udaje sie na krótką runde VFR`kę przepalić coby nie zapomniała jak sie jeździ ... :crossy: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 No, ja będę bankowo. Jeśli ktoś to kiedyś przeczyta kto mieszka blisko i jedzie prosze o kontakt. Chętnie pojade z kimś z prędkościami 120-180 z przewagą 140. DziękujeTO W OBIE STRONY MOżE BYM WYHACZYł TAKą śREDNIą W JEDNA 70 I SPOWROTEM TYLEż SAMO :buttrock: A z Krakowa (lub przez Kraków) będzie ktoś armaturą się toczył :P bo za szlifierkami nie nadążę. Pozdrówki :wink:Pociągnę armaturą spod Wrocka,zatem tylko wespre Cie mentalnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 TO W OBIE STRONY MOżE BYM WYHACZYł TAKą śREDNIą W JEDNA 70 I SPOWROTEM TYLEż SAMO :banghead: Homer przeca lecisz na Kletno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sol Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Daleko mam ,ale jak sie uprę i zaplanuję to nie ma mocnych,dam radę.Marzy mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Daleko mam ,ale jak sie uprę i zaplanuję to nie ma mocnych,dam radę.Marzy mi się. Czapki z głów panowie to podziwiamy :lalag: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A z Krakowa (lub przez Kraków) będzie ktoś armaturą się toczył :biggrin: bo za szlifierkami nie nadążę. Pozdrówki :biggrin: Witam,ja będę prawdopodobnie jechał z Krakowa, możliwe że z kuzynem (vt500 chyba, że zdąży zmienić moto).Tempo będzie stosowne do naszych motocykli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Impreze zaczynam już rozpowzechniać :D jeśli chcecie to zapisujcie się tutaj - http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=46419 Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 i po co się gdziekoliwek zapisywac?jesli kazdy chcący przyjechac mial by obowiązek zapisac sie to ok, ale tak?nie widzę sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Napisałem jeśli chcecie. Napisałem także ze to ogłoszenie ;) okej nie ścierajmy się... Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Impreze zaczynam już rozpowzechniać :biggrin: jeśli chcecie to zapisujcie się tutaj - http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=46419fotka.pl ???????????? :biggrin: Nasz świat spada na psy ... heheh , żart , ale zawsze uważałem ten portal na zbiorowisko pustych różowych lalek i tępych buraków udajacych , że są fajni :buttrock: Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 A ja mam tam konto :buttrock: Można poznać kilku ludzi nawet z mojego jakże małego miasta, bez konieczności trollowania się czy walenia sobie opisu w stylu Joli z BB4 :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Termin zarezerwowany, ja jade na 99,99% prawdopodobnie z małą grupką 4 osoby i 4 maszynki ;)a jak dobrze pójdzie to moze ekipa sie zwiekszy i zbierze się nas okolo 8 osób. Mam nadzieje ze gdzies tam na trasie sie spotkamy i wtedy to będzie BIG TEAM :smile:Będę jechał z wawy więc jak bedzie bliżej terminu to mozemy zmówić sie w jakimś punkcie i pojechać większą ekipą. Pozdrawiam wszystkich i życze Wam wesołych, spokojnych świąt i zajefajnego :D (czyli wypasionej zabawy)sylwestra. Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Tangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Homer przeca lecisz na Kletno :banghead: :D Gwoli ścisłości zapowiada sie grupa "Kletniaków" dążacych w niedzielę na Częstochowę ??????? Prosto z Bikers choice.A co A JAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja równiez powoli "urabiam" naszą ekipę na wylot z Kalisza.Na pewno tam się pojawimy.. jak ktoś będzie leciał przez Kalisz to możemy jakoś się połączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi