bart_b Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 przegladalem archiwum i za wiele nie znalazlem o tym motocyklu, a poniewarz chce przesiasc sie na typowo turystyczny sprzet, stad moje pytanie. jak sie prowadzi, jak ze spalaniem, serwisem i cala reszta. wiem ze w SM czy MOTOCYKLU byl kiedys test tego motocykla. moze ktos posiada te numery i moze przeslac mi skan. opinie uzytkownikow jednak sa najwazniejsze. z gory dziekuje Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 a wystarczyło poszukać...http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420,3175401.htmljsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Na scigacz.pl też był test tego moto :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 dzieki za line. a jacys uzytkownicy?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 dzieki za line. a jacys uzytkownicy??mam 2 ziomków chicago dosiadaja tego sprzeta , przemierzyli usa w szerz i w poprzek bez zadnych awarii , niestety towarzyszacym im tak chwalanym gs1200 ze stajni BMW wysiadły po drodze ( biedactwa nie sa stworzone do ciagłego przelotu w granicach 180-200km/h)sam od dłuższego czasu przymierzam sie do wzbogacenia kolekcji o coś takiego :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 mam 2 ziomków chicago dosiadaja tego sprzeta , przemierzyli usa w szerz i w poprzek bez zadnych awarii , niestety towarzyszacym im tak chwalanym gs1200 ze stajni BMW wysiadły po drodze ( biedactwa nie sa stworzone do ciagłego przelotu w granicach 180-200km/h) no cóż, każdy motocykl ciągnięty w poprzek stanów z prędkością dla niego maksymalną IMHO ma prawo wysiąść... natomiast dla założyciela tematu mam jeszcze jeden pomysł: kup aktualny (listopad) "motocykl" - jest test porównawczy dużych turystyków: stx1300, gtr1400, k1200gt, fjr1300. parę zeta, a ciekawych rzeczy można się dowiedzieć :buttrock:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 no cóż, każdy motocykl ciągnięty w poprzek stanów z prędkością dla niego maksymalną IMHO ma prawo wysiąść... IMHO nie,plus tak naprawde to takie predkosci mozna utrzymac tylko w zachodnich stanach,na pustyni gdzie co 5 mil nie ma policji ,interesujace co padlo w tych GS. W dysproporcjonalnie duzej ilosci nowych GS1200 padaja tylne mosty,to relatywnie nowa afera ktora sie dopiero rozwija,zapewne skonczy sie pozwem sadowym i mandatoryjna wymiana wadliwych podzespolow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Czesc.Mam pytanko,czy sa wielkie róznice w modelach hondy st1300 z roku 2004 i roku 2008-2011,chodzi mi o róznice techniczne wyposażenie czy dużo sie zmieniło w tych modelach Edytowane 10 Maja 2019 przez maro1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi