mateuszzory Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam serdecznie wszystkich ! W tym roku kupiłem Suzuki Bandit 600n 2003r . Problem jest tego typu ze motor rozpedza sie do 150 max 160 km/h i przyspieszenie wzasadzie od 3 biegu powyzej 7 tys obrotów jest nieznaczne . Motor mam ze szwarcaji Wydaje mi sie ze motor jest zablokowany. aha w dowodzie polskim mam wpisane 25kw wiec stwierdzam z tego ze nasz polski urzad rejestrujacy przepisał z dokumentów szwajcarskich moc motocykla fabrycznie blokowanego i motor jest fabrycznie blokowany. Objezdziłem tez sezon ale chciałbym na nastepny juz wyjechac fabryczna moca przewidziana dla tego Bandziorka czyli 78koni . Prosze o pomoc lub informacje kto miał taki problem i jak sie z tym uporał .lub na ślasku servis które sie tym zajmuja Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 W Tychach przy trasie masz salon Suzi-Moto i tam możesz uzyskać potrzebne Ci info. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzory Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 a mozna cos wiecej sie dowiedziec iel to zajmuje mniej wiecej czasu jakie koszta itd Prosze sie nieobrazic !! Ale na ten motor czekałem 10 lat bandzior był jest i bedzie mojm nawiekszym marzeniem i wkącu nazbierałem i spełniłem to marzenie .Chciałem własnie 4 cylindrowca o takim dzwieku po którym przechodza mi dreszcze lubie do odpalic i posłuchac brzmienia !! niemam zaufania do servisów ale nie motocyklowym tylko mechaników samochodowym przejechałem sie pare razy. ALE Z MOTOCYKLAMI MYSLE JEST INNACEJ : ZE JEZELI KTOS PRACUJE Z MOTOCYLKAMI TO KOCHA 2 KOŁA LUDZIE Z PASJA DLA LUDZI Z PASJA . DOBRY MACIE TAM SERVIS MOZNA WAM UFAC!! PROSZE SIE NIEOBRAZIC TYLKO ZROZUMIEC ! Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Mój bandit byl zblokowany. Są zwężki w krućcach ssących - wydłubiesz śrubokrętem płaskim. Po tej operacji trzeba mu zrobię pełen serwis gaźników - z ustawieniem składu mieszanki włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 czyli i tak serwis dla regulacji gażnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzory Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 dziekuje za odp. jak ktos w przysłosci bedzie miał motor ze Szwajcari niech wejdzie rówiem na ten temat:http://forum.motocyklistow.pl/Motory-ze-Sz...rii-t85588.html Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi