skacowany Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 a jak duzo pojezdziłes??ja mam u siebie mało gądbki siedzenie akcesoryjne twarde ale jak zrobiłem 320 km terenem to myslałem ze mi..... ale Twój wybór.PozdrawiamNo... mało pojeździłem raptem 10-20 km.Ale kumpel te 600 km w dwa dni zrobił i mu nie odpadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skacowany Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No... mało pojeździłem raptem 10-20 km.Ale kumpel te 600 km w dwa dni zrobił i mu nie odpadło...Tak mnie naszło... a nie zamieniłbyś się :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 poziom paliwa w keihin frc39h ?Temat już zaczynałem pytając o manualna do tego gaźnika,nie znalazłem....ale znalazłem serwisowe gdzie taki gaźnik jest opisany ze wszelkimi szczegółami... niestety tyczy sie to KTM 250,525 SX,MXC,EXC 03, a ja mam to w drzecie...pytanie do znawców tematu "gaźnik":czy zna ktoś dane serwisowe tego gaźnika montowanego w dr ach ? [poziom paliwa, rozmiary nominalne dysz etc...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 poziom paliwa w keihin frc39h ?czy zna ktoś dane serwisowe tego gaźnika montowanego w dr ach ? [poziom paliwa, rozmiary nominalne dysz etc...] pewnien czas temu dawalem linka z WRZUTY do serwisowki do wersji E. tam byly dane o ktore pytasz.popatrz kilka stron w tyl a napewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 pewnien czas temu dawalem linka z WRZUTY do serwisowki do wersji E. tam byly dane o ktore pytasz.popatrz kilka stron w tyl a napewno znajdziesz. mam takkowa - tylko tam jest o gazniku mikuni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dzisiaj wymieniałem łożyska w 400E w tylnym kole idą tam: 2 szt 6004 oraz 1 szt, 6204 oczywiście uszczelniane. Koszt po kilka zł za każde.Na pewno się niejednemu przyda! Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 mam takkowa - tylko tam jest o gazniku mikuni ;)no tak, dokladny opis tylko mikuni... ale w tabeli na str 7 masz kilka danych do fcr [poziom paliwa, rozmiary nominalne dysz etc...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) no tak, dokladny opis tylko mikuni... ale w tabeli na str 7 masz kilka danych]Tak zgadza sie zwracam honor :icon_mrgreen: na 8 stronie mam dysze i poziom pływaka, opis gaźnika dokładny mam w serwisowe do ktm'a ;), dzieki Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez Fisher_DRZ_E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dzisiaj wymieniałem łożyska w 400E w tylnym kole idą tam: 2 szt 6004 oraz 1 szt, 6204 oczywiście uszczelniane. Koszt po kilka zł za każde.Na pewno się niejednemu przyda!a tu kilka zdjec jak to wszystko wyglada: http://www.thumpertalk.com/forum/showthread.php?t=447123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Witam, Mam pytanko do posiadaczy Deerzet w wersji S. Czy u Was równiez tak przyciężkawo chodzi sprzęgło?Mnie często właśnie podczas jazdy najczęsciej męczy lewa ręka a w zasadzie palce od naciskania go. Kiedyś, gdy na początku kupiłem DR-Z to chodziło ono lżej. Wiem, że to nie hydrauliczne, ale powinno w miare lekko się naciskać moim zdaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 U mnie sprzęgło też chodzi z pewnym oporem.Porównując do sprzęgła hydraulicznego to rzeczywiście ciężko, ale ja do swojego się przyzwyczaiłem. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tnt1200 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgadza sie - u mnie jest podobnie. Mozesz jeszcze ewentualnie sprawdzic czy polozenie dzwigieńki jest ok - na tej stronie jest to fajnie wytlumaczone - http://enduro.anv.pl/enduro/glowna.php?Nam...ricks/ust_dzwig Cytuj https://www.bikepics.com/members/tnt1200/00vtr1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowynowy Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Podajcie mi wymiary i nr. seryjne łożysk główki ramy do drz 400s 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Sprawa jest.Przygotowalem moto na dluzszy wypad i po 900km zaczol dzwonic, blokowac biegi itd... Zajechalem do mechanika i powiedzial zebym dalej juz nie jechal tylko na lawete bo juz mam miszung w silniku a moze byc wiekszy.Fuck...Suka mnie zawiodla i to bardzo.Polamalem klamki w gorach ale luzik bo mialem zapasowe jedne z KLASY drugie z LARSSONa. Zadne nie pasowaly...Fuck... Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 u mnie na poczatku tez sprzeglo ciezko chodzilo. Wymienilem linke, posmarowalem profilaktycznie olejem i chodzi leciutko jak piorko :icon_rolleyes: stara linke smarowalem i nic to nie dawalo, dopiero po sciagnieciu jak smarowalem z obu stron i ruszalem linka to powoli lzej pracowala ale i tak nie ma porownania z nowa. Przesmarowac, a jak nie pomoze to trzeba sie zastanawiac nad wymiana.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi