RafRaf Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Widzę że problemy z Gościem davopl nie tylko ja miałem. :lapad: U Niego raczej nic nie kupimy, bo nawet targowanie dla niego jest "nie stosowne". :biggrin: Bez komentarza! Dzisiaj trialowe podjazdy przerabialiśmy. Dwie godziny i nakręciłem może z 5 km. Bajka. Wszystkie błędy wychodzą i można to korygować. Ręce mam do kostek. DRZ ma mocy i momentu w sam raz nawet w ciężkim terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Widzę że problemy z Gościem davopl nie tylko ja miałem. :lapad: U Niego raczej nic nie kupimy, bo nawet targowanie dla niego jest "nie stosowne". :biggrin: Bez komentarza! Dzisiaj trialowe podjazdy przerabialiśmy. Dwie godziny i nakręciłem może z 5 km. Bajka. Wszystkie błędy wychodzą i można to korygować. Ręce mam do kostek. DRZ ma mocy i momentu w sam raz nawet w ciężkim terenie. wydawało mi sie ze sobie wyjasnilismy Twój brak wyobrazni i załowanie 2 zł na telefon aby sie dogadac....dla Ciebie widze istnieje tylko wirtualna rzeczywistosc i pisanie po jednym mailu na dzien,w ten sposób nie kupuje sie czesci w powaznym swiecie.Jakoś inni nie maja tego typu problemów i sprzedaje mnóstwo czesci ale widze Tobie to przeszkadza ze mozna.... Pozdrawiam P.S:i naprawde Prosze Cie nie wpier.... sie w cos co juz zostało dawno wyjasnione w sprawie pokrywy,po prostu zamilcz.To nie epuls który czytajac Twoje posty uwielbiasz. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez davopl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Panowie proszę o kilka rzeczy czy w waszych drz-tach tez długo trzeba kręcić rozrusznikem żeby odpalić?? Panowie juz mogli byśmy zakończyć dyskusję na powyższy temat ok?? Rafraf podeślesz fotki tej osłony pod silnikiem podam mój e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 na ciepłym z 0,5 sekundy, po 3 tygodniowym postoju nie dłużej niż 1 sek :buttrock: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteam Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie proszę o kilka rzeczy czy w waszych drz-tach tez długo trzeba kręcić rozrusznikem żeby odpalić?? Moja pali raczej normalnie, chyba że aku jest słabe wtedy musze trochę pokręcić. Z sobotniego latania wyszło na to że jesli sprzęta będę używał weekendowo, to przed jazdą bezpieczniej jest dobrze go naładować. Rafraf podeślesz fotki tej osłony pod silnikiem podam mój e-mail [email protected] Najlepiej wystaw na imageshack.us (albo gdziekolwiek indziej gdzie hosting zdjęc jest za free) i podaj link na forum, wszyscy chętnie obejżą. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez barteam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 u mnie moto jest nowe i od kąd kupiłem na zimno trzeba na 2 razy krecic zeby rozrusznika nie spalic a na ciepło to 3 razy zakreci i gada dodam ze jak na ciepło to bez ssania na zimno z ssaniem nie dodaje gazu manetka itd odpalam wg. mnie książkowo jeśli robie źle prosze o podpowiedź u mnie moto jest nowe i od kąd kupiłem na zimno trzeba na 2 razy krecic zeby rozrusznika nie spalic a na ciepło to 3 razy zakreci i gada dodam ze jak na ciepło to bez ssania na zimno z ssaniem nie dodaje gazu manetka itd odpalam wg. mnie książkowo jeśli robie źle prosze o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 mi drz e paliła w zasadzie z dotyku startera.. jezdzila w wodzie do siedzenia :icon_mrgreen: a co do wzrostu mam 185 e byla spoko a w SM mam jeszcze nizsze siedzenie i luz daje rade pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 to dlaczego ja musze troche dłużej kręcić?? :buttrock: to dlaczego ja musze troche dłużej kręcić?? :P to dlaczego ja musze troche dłużej kręcić?? sory za to ze sie powtarzam czasami ale to z powodu zawieszania sie servera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wysłałem wam te zdjęcia. Moja DRZ ciepła pali na dotyk.Zimny motor musi kilka razy zakręcić wałem. Miałem problemy z rozruchem zimnego moto na ssaniu (wtedy paliła tylko bez ssania!) i doszliśmy do wniosku że w DRZ aku musi być naładowane w 100%.Wymiana akumulatora i regulatora napięcia rozwiązała problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ale w nowym moto wymieniac akk i regulator?? Dzięki za fotki ładnie osłania widze ze ładnie moto uzytkujesz...:D to woda czy olej pod silnikiem na ziemi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Moja DRZ jest z 2003 roku i nadal jest dzielna. To na kostce to woda, bo przed foto-sesją miała kąpiel szlaufem.Jak bym jej nie umył, to by było że brudas jestem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Rozumiem...:crossy: Dobrze ze tylko woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteam Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a osłona RafRafa od DR 650 wyglada tak http://img241.imageshack.us/img241/3397/24042008yd5.jpghttp://img241.imageshack.us/img241/8651/24042008005aj6.jpghttp://img241.imageshack.us/img241/6896/24042008003xh1.jpghttp://img241.imageshack.us/img241/1751/24042008002ev0.jpghttp://img72.imageshack.us/img72/865/24042008001ia0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) a osłona RafRafa od DR 650 wyglada tak [http://img241.imageshack.us/img241/8651/24042008005aj6.jpg a ostra krawedz na dzwigni dalej nie spilowana... :P Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez jeremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a ostra krawedz na dzwigni dalej nie spilowana... :biggrin:i dzwignia nie odgietaslyszalem ze coniektorzy cos sobie w tym miejscu na dekielek przyklejaja jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi