Gość zadi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Haha nie no bez przesady :) Z lewej strony cylindra tuż przy kolektorze wchodzi do tego kilka przewodów , jeden zdaje się z gaźnika. Tu jest to widoczne : http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%2...Z400SM%2005.jpg PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Mowisz chyba o tym smiesznym ukladzie, ktory ma poprawiac ekologie pojazdu. Moj jezdzi bez tego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Haha nie no bez przesady :) Z lewej strony cylindra tuż przy kolektorze wchodzi do tego kilka przewodów , jeden zdaje się z gaźnika. Tu jest to widoczne : http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%2...Z400SM%2005.jpg PZDR Nazywa się to chyba "zawór recyrkulacji spalin" i ma dopuszczać trochę powietrza do układu wydechowego żeby spaliny się mogły dopalić - takie ekologiczne cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wiecie może chłopaki gdzie mogę dostać alternator do DRZ-ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukopr Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Wiecie może chłopaki gdzie mogę dostać alternator do DRZ-ty? Olek motocykle miał ostatnio nowe za 460zł http://www.allegro.pl/item977666751_uzwoje...ki_drz_400.html Zadzwoń zapytaj, może jeszcze mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mam pytanie czy bedzie duza różnica jak sobie drógie przełożenie założe bo mam 15/44 a chce 14/47 czy lepiej załozyc jeszcze na tył wieksza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 http://www.gearingcommander.com/ na tej stronce znajdziesz odpowiedź. Co do zmiany przełożenia to zależy co chcesz osiągnąć, mi w teren osobiście najlepiej pasuje 14/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 http://www.gearingcommander.com/ na tej stronce znajdziesz odpowiedź. Co do zmiany przełożenia to zależy co chcesz osiągnąć, mi w teren osobiście najlepiej pasuje 14/48. Dzieki juz mniej wiecej wiem jak sie tym posługiwac tylko szkoda ze dasie tylko ustawic wersje SM i E a nie ma S ale dzieki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 E i S mają te same przełożenia skrzyni Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 E i S mają te same przełożenia skrzyni moze tak ale jak ustawiłem 15/44 przełożenie to pisał V-max 120 a mój na tym jedzie 146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 wpisz obroty po lewej stronie, w tabelce jest tylko do 8600 ktoś wie przy ilu jest odcięcie w dzr E ?? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) moze tak ale jak ustawiłem 15/44 przełożenie to pisał V-max 120 a mój na tym jedzie 146 Jedzie 146 km/h czy tyle pokazuje licznik.... bo to w sumie jest różnica. Mój na 15/44 licznik pokazywał 165 km/h, teraz założyłem 15/38 i niby 170 km/h złapał i jeszcze to nie był koniec.... Edytowane 13 Czerwca 2010 przez vipszybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jedzie 146 km/h czy tyle pokazuje licznik.... bo to w sumie jest różnica. Mój na 15/44 licznik pokazywał 165 km/h, teraz założyłem 15/38 i niby 170 km/h złapał i jeszcze to nie był koniec.... łał 170 km/h na DRZ?!! Chłopie masz cojones jak arbuzy!!! Ja przy 120 czułem się co najmniej nieswojo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukszyk Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) zastąpi drzeta? :) jak myślicie? drz >> rmx photoshop oczywiscie, mowie zebyscie nie robili sobie nadziei :) Edytowane 14 Czerwca 2010 przez lukszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 łał 170 km/h na DRZ?!! Chłopie masz cojones jak arbuzy!!! Ja przy 120 czułem się co najmniej nieswojo :) tzn tyle wskazywał licznik..... :) a ile było w rzeczywistości to nie wiem, nie miałem jeszcze okazji sprawdzić go z innym prędkościomierzem, bo mam to przełożenie od 2 dni, ale przyjemnie się lata po szosach na tym przełożeniu jak narazie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi