-Jurgen- Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ale osobiście polecam takiego: http://moto.allegro.pl/item300127318_podno...uro_135kg_.htmlno no, mozna podniesc tak by sie nie musiec schylac :icon_exclaim:ja mam z olekmotocykle i sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 teraz z cyklu stawiam na kolowiec na jedynce idzie mi niezle ale tylko na stabilnym podlozu,w terenie nie za very stawia,brakuje przyczepnosci najwyrazniejna dwojce jakos nie chce prawie w ogole idzie do gory na jakies 30-40 cm i dalej brakuje mi reki zeby dodac gazu ;/ poradzicie cos?dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 probuj , probuj.Jestem ciekaw w jakiej kondycji masz moto, bo naprawde ten silnik ma moc wystarczajaca do puszczenia go na kolo.Z czasem ogarniesz wszytsko tylko trenuj, a najlepiej pod okiem kolegi w poblizu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1980michal Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam! Od piatku szczesliwy posiadacz drzeta - to byl rzeczywiscie wielki piatek ;) Mam 3 pytania:1. Podwyzszenie kierownicy - montowal ktos? ile sie da podniesc bez modyfikacji linek / przewodow? Mozna gdzies kupic w PL? Mam 190 cm i jest za nisko.2. Oslona silnika - mozna gdzies w PL kupic cos aluminiowego? 3. I to samo pytanko jak pt 2 tylko ze dla chlodnic. Gdzies w trakcie dyskusji pojawil sie watek o wypadzie na Bledowska - tez nie mam daleko wiec do zobaczenia mam nadzieje! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 1.http://www.rabittsport.pl/product_info.php...products_id=8732.nie masz osłony ? fabrycznie jest montowana Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Troche spozniony ale :1. michal gratki trafnego wyboru moto :buttrock: 2. piasektt nie wiem czy teraz to kupiłeś czy wcześniej ale te sm jest dużo bardziej bajeranckie niż większość przecinaków miejskich- genialna okleina i oczywiscie image... i sam sprzęt wypas w mieścine. ja musze jeszcze czekac ... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Panowie krótkie pytanie.2002 r wersja E, nowy napęd, gumy, kiera rental, siedzisko żólte, handbary , osłona pod silnik solidnej jakości, kolor żólty, stan bdb.O wymianach oleju płynów i filtrów nie będę pisać, bo to jasna sprawa.Sprzęt jest mojego brata jak kiedyś wspominałem.Czy cena 11 kafli jest dobrą ceną, bo wydaje mi się że tak.Nie mam narazie fotek żadnych wiec troche pytanie w ciemno, ale pytam orientacyjnie.Serce suzy jest b. dobrym stanie wg mnie.Na co mam jeszcze zwrócić szczególna uwagę przy oględzinach ? Spawany nie jest nigdzie od razu mówie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_s Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Witam przymiezam się do kupna drz 400 E i takie pytanie ; czytałem w gazecie ze drz-etki od 2002 r. były produkowane bez zmian Wiec teraz moje pytanie czy było od 2001 do 2002 zmieniane coś poważnego?? Mam zamiar w sobotę jechac po moto i mam dwa do wyboru (te mi odpowiadają) z 2001 za 11700 i z 2004 za 13000 i czy ze strony technicznej w czymś się różnią?? Bo wiem ze te z roku 2000 miały słabą zawiechę i w 2001 ja poprawiono i od 2002 produkuja derzetki bez zmian...Proszę o szybką i konkretną odpowiedż Pozdrawiam wszystkich Edytowane 27 Marca 2008 przez lord_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) 2000 rok i slaby zawias??a co ty chcesz bakflipy robic na 12 metrow??bo moze super-super-wyczesanych skokow jest za slabe ale tak na przeskaakiwanie rowow to nie jest tak zle pozdro Edytowane 27 Marca 2008 przez ratosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Z tego co pamiętam to od 2003 roku jest zawieszenie od wyczynowej rm.Dlatego jeśli cię tylko stać bierz tą z 2004 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 1.http://www.rabittsport.pl/product_info.php...products_id=8732.nie masz osłony ? fabrycznie jest montowana Koledze chyba chodzi o osłony akcesoryjne nie fabryczne. Osłona pod silnik szeroka, aluminiowa, obejmująca boki silnika oraz aluminiowe usztywniacze chłodnic są dostępne tylko w USA. Tam ten motocykl jest bardzo popularny i bardziej doceniony niż w Europie, stąd mnogość różnych akcesoriów. W Polsce nie znalazłem tych rzeczy. Ja założyłem osłonę pod silnik od DR650 i jest dobrze. Nałożyłem na fabryczną osłonę pod silnikiem i nie demontowałem tych czarnych plastików na bokach. Takie dodatkowe zabezpieczenie. lord_sGorsze zawieszenie? Chyba bardziej komfortowe dla amatorów.Te wcześniejsze modele miały zawias bez pełnej regulacji i z bardziej miękkimi sprężynami.Ale i te można utwardzić do bardziej dynamicznej jazdy.Kup moto które będzie w lepszym stanie technicznym i wizualnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1980michal Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Koledze chyba chodzi o osłony akcesoryjne nie fabryczne. Osłona pod silnik szeroka, aluminiowa, obejmująca boki silnika oraz aluminiowe usztywniacze chłodnic są dostępne tylko w USA. Tam ten motocykl jest bardzo popularny i bardziej doceniony niż w Europie, stąd mnogość różnych akcesoriów. W Polsce nie znalazłem tych rzeczy. Dokladnie! - chodzi mi o wieksza aluminiowa oslone, oryginalna mam. Jest cos u Olka http://www.olekmotocykle.pl/ i dalej Gadget. Oslon chlodnicy rzeczywiscie nie widze, trzeba bedzie samemu cos wyrzezbic. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam przymiezam się do kupna drz 400 E i takie pytanie ; czytałem w gazecie ze drz-etki od 2002 r. były produkowane bez zmian Wiec teraz moje pytanie czy było od 2001 do 2002 zmieniane coś poważnego?? Mam zamiar w sobotę jechac po moto i mam dwa do wyboru (te mi odpowiadają) z 2001 za 11700 i z 2004 za 13000 i czy ze strony technicznej w czymś się różnią?? Bo wiem ze te z roku 2000 miały słabą zawiechę i w 2001 ja poprawiono i od 2002 produkuja derzetki bez zmian...Proszę o szybką i konkretną odpowiedż Pozdrawiam wszystkich Lordsie :crossy: musze Cie zmartwic ale wczoraj wpłaciłem zaliczke za ten motocykl z 2004 za 13000zl :crossy: http://moto.allegro.pl/item334143254_suzuk...motokutno_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=YiIRWWu9kg4a odnosnie tej drz z kutna to od chlopakow mozna kupowac moto po ciemku naprawde.Cenia sie ale obroty maja spore, bo nie handluja padlinami.Opinie maja b.dobra. Edytowane 28 Marca 2008 przez serwient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 maja duzo moto po amatorach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi