Greedo Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) A kolega miał wszystkie dokumenty? Edytowane 29 Października 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 :icon_eek: No powiem Wam, ze jestem zaskoczona nasza integracją, bardzo pozytywnie. Obysmy sie spotykali w milszych okolicznosciach ze wskazaniem na :icon_eek: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A kolega miał wszystkie dokumenty?Jupik dziś wychodzi ze szpitala, to pewnie wszystko opisze :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Xylo... zmień to zdjęcie proszę Cie! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nie zmieni, bo to jest zdjęcie kobity która zajechała drogę Jupikowi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ktokolwiek widział ktokolwiek wie :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nie zmieni, bo to jest zdjęcie kobity która zajechała drogę Jupikowi :icon_mrgreen: spadłem z krzesła... :banghead: :buttrock: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 siemano. z jupikiem faktycznie bedzie chyba dobrze chociaz wyglada teraz jak mikro pudzian. xylu skad ty bierzesz te foty???????????????????????????????????// :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Proszę, nie piszcie tylko "a nie mówiłem", już mu to mówiliśmy i się nasłuchał, teraz go to spotkało i jest mądrzejszy, szkoda tylko że po własnej szkodzie. Nie znam Jupika i nie wiem co mówiliście, ale takie są motocykle, pier**lnął i tyle :cool: Jupik zdrowiej :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi