stowa86 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam mam zamiar kupić kask na ściga.I mam dylemat, bo kasków od wyboru do koloru.Zastanawiam sie jeszcze nad szybka, ciemna, przezroczysta czy lustrzanka.która praktyczniejsza?Co byście mi polecili? Cena jak w temacie, czyli do 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 400 zł? To ja na GSa mam droższy... chyba takich tanich się nie opłaca kupować Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Kup moto tańsze o 500zyli i lepszy kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 jak napiszę, że było o tanich i droższych kaskach mnóstwo dyskusji na forum, to mnie znów ktoś opierniczy :icon_mrgreen:BYŁO! opcja "szukaj" nie gryzie!jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 jeszua przecież masz rację :icon_biggrin: Ja już nie wiem, który raz się będę powtarzał i napiszę, że HJC CL-14 i Nolan N62 :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Za ta kase mozesz znalezc Sharka S 500 i S 800. Tylko nie w sklepach-bo tam to tylko gowniane nitro i inne cabergi Ci zaproponuja za ta sume;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Za ta kase mozesz znalezc Sharka S 500 i S 800. Tylko nie w sklepach-bo tam to tylko gowniane nitro i inne cabergi Ci zaproponuja za ta sume;)Tylko, że Sharki to głośne kaski niestety :icon_biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) jeszua przecież masz rację :icon_biggrin: Ja już nie wiem, który raz się będę powtarzał i napiszę, że HJC CL-14 i Nolan N62 :buttrock:Z tym, że za tę kwotę "prawie na pewno" nie będzie to kask zbyt komfortowy. Kupiłem niedawno N62 i hałas jest większy niż w Lazerze LZ6. To pewnie dlatego, że mocowanie szybki jest na wierzchu (Lazer ma skryte pod osłonką). A Lazer kosztuje znacznie poniżej 300 zł. Nie wiem jak jest z Vertigo, ale on też ma gołe zawiasy - a od teraz będę na to zwracał szczególną uwagę. Wolę jednak nieco dłużej się pobawić przy zmianie szyby niż cierpieć na trasie... Edytowane 28 Października 2007 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Za ta kase mozesz znalezc Sharka S 500 i S 800. Tylko nie w sklepach-bo tam to tylko gowniane nitro i inne cabergi Ci zaproponuja za ta sume;)Shoei tez jest glosny-a i tak nie zamienilbym na zaden inny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Ja sie podlacze do pytania - Uvex PS 460AGV K series RossiLazer DaytonHJC CL-14Uvex boss 3000 Ktory najcichszy ? Edytowane 28 Października 2007 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Kas do 400zl i jeszcze lustrzanke chcesz miec ?Czuje tu ladny lans. Proponuje dolozyc i kupic cos lepszego bo na zdrowiu sie nieoszczedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowa86 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 To w takim razie co polecacie? Dodam ze nie wypuszczam sie zbyt daleko motocyklem i za często nie jeżdżę bo nie mam czasu. Tylko proszę rozsądnie z cena :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 agv gp1 ma chyba najlepszy stosunek jakosci/do ceny. Ale lustrzanki się nie spodziewaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 agv gp1 ma chyba najlepszy stosunek jakosci/do ceny. Ale lustrzanki się nie spodziewaj :D aaa miales do czynienia z AGV model ROSSI MOTO GP ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowa86 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Chyba jednak dorzucę kasy do tego kasku...... przekonaliście mnie hehe wybiorę chyba AGV K SERIES VALENTINO ROSSI podpowiedzcie cos na temat szybek ,,-szybka wizjera w oryginale jest przezroczysta ,ciemne na specjalne zamówienie za doplatą ....99 zl lub iridium /lustrzanki/ 145 zl,, znalazłem to na jednej aukcji i tu pytanie czym sie rożni iridium od lustrzanki?która lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi