nowytzrdt Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 to cytuj to a nie nagle odpisujesz na wiadomość z przed 10 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 tzr lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 nowa tzr to kicha ... widzialem taka u mnie w miescie - małe, dzwiek jak ....... jak niewiem co ... moze wuzek widłowy ?:biggrin: ja tam bym brał nsr 125/50 :) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 dzwiek taki sam przepiekny jak w twojej sendzie;pDlaczego nie ns-1??loi rski i tzrki jak chce i kiedy chce a ceny sa przyzwoite.Co do nowej tzr.Hmm napewno fajnie wyglada..tyle ze ja bym tam zamiast am6 wsadzil rotaxa 122 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 dzwiek taki sam przepiekny jak w twojej sendzie;pDlaczego nie ns-1??loi rski i tzrki jak chce i kiedy chce a ceny sa przyzwoite.Co do nowej tzr.Hmm napewno fajnie wyglada..tyle ze ja bym tam zamiast am6 wsadzil rotaxa 122 :wink:ten sam dzwiek ? kolo ... najpierw posluchaj tych maszyn ,a potem dopiero sie udzielaja tak wogole czymu nie ns-1 ? wkoncu 125 to lepsze i szybsze rozwiazanie Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 a tak wogole czymu nie ns-1 ? wkoncu 125 to lepsze i szybsze rozwiazanie od kiedy ns-1 to 125 ? Czemu ty kupiles 50ke a nie 125 ? Przeciez to lepsze i szybsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Wieccie co ja tylko nie rozumie Yamahy miała taki ladny silniczek ta strsza tzr 80, i w ogóle a teraz nowa Tzr'a ma fajna bude, a silnika w ogóle jakby nie miała. Fajnie by było jakby robili Tzr 80 z tym starym silnikiem a w tej nowej budzie to y było rozwiązanie idealne:D Marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 od kiedy ns-1 to 125 ? Czemu ty kupiles 50ke a nie 125 ? Przeciez to lepsze i szybsze rozwiazanierozrowniamy dwa rodzaje rodzicow1. ci co na wszystko pozwolają2. ci co boją sie o ciebie idąc pojezdzic na rolkach z kolegami moi naleza do tych drugich ,a tak wogole w gre wchodza koszty... senda jest za 4tys ,tzr nowa za 7-8tys ,nsr 125 tez tyle kosztuje ... jakby yamaha dt 125/50byla w tej samej cenie co senda 50 to jasne ze bym bral dt ... ehh ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jesli chodzi o marke to MOŻNA by powiedzieć że Yamaha trwalsza i wytrzymalsza niż Aprilia, ale to tylko stereotyp bo jak bedzie żyłował nie dbał i lał, tandetny olej, to obydwie równie szybko może szlak trafić.Z tego co się orientuje do Aprilii jest gorzej z częściami. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 rozrowniamy dwa rodzaje rodzicow1. ci co na wszystko pozwolają2. ci co boją sie o ciebie idąc pojezdzic na rolkach z kolegami moi naleza do tych drugich ,a tak wogole w gre wchodza koszty... senda jest za 4tys ,tzr nowa za 7-8tys ,nsr 125 tez tyle kosztuje ... jakby yamaha dt 125/50byla w tej samej cenie co senda 50 to jasne ze bym bral dt ... ehh ... Skoro kolega pyta o 50ki to widocznie ma powody, aby nie pytac o 125, wiec takie wypowiedzi sa conajmniej bezcelowe, szczegolnie ze ma 13 lat wiec nie moze poruszac sie 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 rozrowniamy dwa rodzaje rodzicow1. ci co na wszystko pozwolają2. ci co boją sie o ciebie idąc pojezdzic na rolkach z kolegami moi naleza do tych drugich ,a tak wogole w gre wchodza koszty... senda jest za 4tys ,tzr nowa za 7-8tys ,nsr 125 tez tyle kosztuje ... jakby yamaha dt 125/50byla w tej samej cenie co senda 50 to jasne ze bym bral dt ... ehh ...Ja swoja wychaczyłem za 4038 zł w Polsce za w miarę maszynę zapłacisz ok. 6 koła a ci co mają za 6 tysięcy to szukają frajera, który to kupi. Grebur, kupiłeś sende to co żal ci ściska zadupek, że nie kupiłeś innej. A wracając do tematu mówimy o 50 a ty mi ze 125 wyskakujesz 125 z 50 nie ma porównania, albo inni z 80. Pozdrawiam KuKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi