Marcin SF Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 przyjąłem do wiadomości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ja już dziś trenuję :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 będę :crossy: do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 A jakiś punkt zbiorczy ustalamy? :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 A jakiś punkt zbiorczy ustalamy? :lapad: :icon_mrgreen: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1102269Czyli Plac Teatralny 10:30, czy o co chodzi? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 wczoraj robiłem wstępne rozeznanie sprzęta. Z tymi stelarzami będę szerszy od tych garbusów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jesli nic sie nie zmieni to i ja sie pojawie na mojej nowej suce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ooo hoho będzie fajnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ooo hoho będzie fajnie :lapad:sie wie!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jesli nic sie nie zmieni to i ja sie pojawie na mojej nowej suce:)No! Pochwała wzrokowa za postawe ...................... z Prognoz wynika że od jutra piękna pogoda sie zapowiada :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No! Pochwała wzrokowa za postawe ...................... z Prognoz wynika że od jutra piękna pogoda sie zapowiada :)od jutra? a wyglądałeś dziś przez okno? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) gdyby nie to, że dziś oblewamy to bym afri wyciągnął na spacer :) /EDIT/ oops, spam to nie miało trafić tutaj Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Wszystko wskazuje że będę na 100%i przyciągnę za sobą jeszcze trzy sprzęty koszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Bardzo się cieszę, że się pojawicie.3mam kciuki za pogodę.Jedźcie ostrożnie. Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 cholera pojechal bym, ale troche wstyd takim poobdzieranym moto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi