matijass Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 czy wie ktoś może jak zmienic w zegarach w suzuki gsxr 600 k6 temperature z Fahrenheita na Celsjusza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 czy wie ktoś może jak zmienic w zegarach w suzuki gsxr 600 k6 temperature z Fahrenheita na Celsjusza :D Bardzo prosto :smile: Trzeba wymienic ECM!Tanie to nie jest wiec trzeba sie przyzwyczaić!Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Bardzo prosto :smile: Trzeba wymienic ECM!Tanie to nie jest wiec trzeba sie przyzwyczaić!Pozdrawiam :flesje: Wiesz coś an ten temat, czy tylko tak piszesz aby popisać? Mnie też interesuje ta sprawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Co do zmiany jednostki predkości to chyba z tym nikt nie ma problemu ale jezeli chodzi o tęperature to problem sie pojawia.Z tego co sie dowiadywałem od człowieka który cos wie o SUZUKI to nie mozna tego zrobic od tak klikając przycisk i krecąc kluczykiem trzeba wymienic kompa tylko ze w europie jest jeszcze SAIS - duzo zabawyi kosztów!Pozdrawiam!PS. Polska to dziwny kraj i ludzie robią cuda, moze jest ktoś kto i z tym sobie poradzi tak jak immobilaizeremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 jak mozna kupic z powodzeniem immobilaizer z wedki to nie da go sie przeprogramowac;| Z krótkiego doświadczenia wiem ze najlepsi w tym sa obcykani studenci elektroniki zyjacy w gnijacych akademikach:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 szkoda zachodu - juz sie przyzwyczaiłem :wink: a jak zmienić godzinę??? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 szkoda zachodu - juz sie przyzwyczaiłem :wink: a jak zmienić godzinę??? :crossy:Proszę Cie nie przesadzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 :wink: a jak ustawia sie kontrolke sygnalizujac zmiane biegu aby zapalała sie np. przy 12000obrotach podobno to tez mozna przestawic :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesti Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 u mnie w k4 musisz dlugo przytrzymac przycisk kolo lampki i wlaczyc zaplon, wtedy tylko ustawiasz przy jakich obrotach lamka i jak mruga czy sie zapala, jak zatwierdzisz to sie zapala taki symbol jak w aparacie flesh. u mnie trzeba wlaczac za kazdym razem jak sie chce, a w nowszych suzi jest juz na stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 witam tez bede mialz tym doczynienia niedlugo wiec prosze osoby majce gsxry USA jaka powinna byc temperatura w F jak motocykl jest gotowy do jazdy tzn rozgzrant to ile powinno byc F? i ile bedzie jak moto sie zagrzeje np na torze to wtedy ile moze byc maxymalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 szkoda zachodu - juz sie przyzwyczaiłem :flesje: a jak zmienić godzinę??? :buttrock: a paliwo sie wlewa tam do tego otworu na górze na baku, a bak to to co masz miedzy nogami :flesje: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi