wild Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item255173509_junak_zare...rozrusznik.html ja sie tutaj dobrze nabijam, ale dopiero teraz zobaczylam, ze to junak z jaroslawia :icon_eek: no nie.. wiem ze niekotrzy tutejsi to maja "leb do takich samoprzerobek".. ale to pieknie podsumowalo :icon_biggrin: tom znasz go? Goska Edytowane 28 Października 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Niedawno skończyłem remont Junaka M 07 o to on: http://polskajazda.pl/Motocykle/Junak/ZS,200/16817 obejrzyjcie i powiedzcie jak wam sie podoba.Bardzo fajny. :icon_eek: A malkontentami nie posiadajacymi cienia wyobraźni przejmowac się nie należy. Oni potrafia jedynie poskładać klocki LEGO wypuszczone przez fabryke :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomblack Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Tego kolesia od akumulatora nie znam ale jak bym wiedział kto to ty bym sie zapytał co go skłoniło do takiej "przeróbki" junaka. Może miał jakieś problemy emocjonalne :icon_biggrin: Za wszystkie opinie Wielkie Dzięki, nie ważne czy pozytywne czy nie <mi sie podoba>. Wczoraj zaliczyłem nawet trasę po zmroku i wszyscy sie dziwili ze miałem światła i akumulatorek nie padł a mam instalacje na oryginalnej prądnicy 6V. To był ostateczny test dla "Dziadka", wiec motor skończony tylko szkoda ze sezon też. Teraz trzeba zacząć szukać jakiejś ekipy do przyszłorocznych jazd. Pozdro 4All. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A malkontentami nie posiadajacymi cienia wyobraźni przejmowac się nie należy. Oni potrafia jedynie poskładać klocki LEGO wypuszczone przez fabryke oki- by nie bylo :icon_biggrin: co prawda juz dawno zostalo mi to wytkniete, ale historia tego junaka byla od poczatku do konca przerobka. http://img178.imageshack.us/img178/8411/junkerslc3.jpg Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomblack Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 oki- by nie bylo :icon_eek: co prawda juz dawno zostalo mi to wytkniete, ale historia tego junaka byla od poczatku do konca przerobka. http://img178.imageshack.us/img178/8411/junkerslc3.jpg Goska Bardzo mi sie podoba ten Junaczek. Miło że istnieją ludzie którzy lubią mieć własne nie powtarzalne maszyny i ze istnieją ludzie którzy lubią oryginalne. Dzięki nim wszystkim świat motocykli jest bardzo kolorowy i urozmaicony. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Miło że istnieją ludzie którzy lubią mieć własne nie powtarzalne maszynytu wszystko fajnie oby nie kosztem zabyta świat motocykli jest bardzo kolorowy i urozmaicony.oj tak- niektorzy to potrafia :icon_biggrin:i im gratulujemy (czesto) dobrego poczucia humoru :icon_eek: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 tom, racja ale do pewnego stopnia. nie mówię o twoim junaku, żeby było jasne, ale zabytek to zabytek. o nie trzeba dbać. zamku królewskiego też nie przerobisz na dyskotekę, żeby było bardziej kolorowo, nie? :buttrock:zmierzam do tego, że większość przeróbek to totalna dewastacja, niszczenie jakby na to nie patrzeć legendy naszej polskiej, ale przecież nie tylko, motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomblack Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ok ok, nie porównujmy przeróbek do dewastacji. Źle to ująłem. Co innego delikatne uindywidualnienie motocykla a co innego totalne zniszczenie i oszpecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Niedawno skończyłem remont Junaka M 07 o to on: http://polskajazda.pl/Motocykle/Junak/ZS,200/16817 obejrzyjcie i powiedzcie jak wam sie podoba. wspaniałe moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 dla mnie junak zeby byl ladny to musi byc orginalny!! poprostu popsulej sprzet takie jest moje zdanie. Ale to jest twoj motocykl i robisz z nim co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Lepiej, że sprzęt został złożony, niż miałby dalej gnić w piwnicy.Szkoda tylko tylnego koła, bo w tym momencie motocykl stracił swoją wielką zaletę, jaką jest doskonałe prowadzenie się na zakrętach oryginalnego Junaka (o ile opony są jakieś normalne).Pozdrawiam. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Nie jest najgorszy :crossy: Dobrze,że rama nie jest pochlastana . i jest kratka na zbiorniku-tak jak być powinno :clap: doskonałe prowadzenie się na zakrętach oryginalnego Junaka Ja swoim przycierałem podnóżki :wink: :crossy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 mi szczerze mowiac srednio sie podoba. jesli ktos przerabia WSKE na streetfightera albo ogara na crossa to nic nie mowie, ale junak to junak i tak musi pozostac. niemniej gratuluje ukonczenia prac i szerokosci zycze;) a i faktycznie zmiana kola chyba zbyt dobrze nie wplynela na wlasciwosci jezdne.. :icon_mrgreen: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 No dobrze, czyli przerabianie Forda z 1926 roku na Hot Roda to też profanacja? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 dla mnie w pewnym stopniu tak.jedyny plus dla tych gości, to jakość wykonywanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi